Annonce:
Annonce:

Falch hverken fugl eller fisk

Michael Falch udsender nyt og gammelt i uskøn forening på tvivlsom jubilæums-kollektion

Michael Falch - veteranen blander genindspilninger og helt friske sange. (Foto: Bjørn Stig Hansen)
Michael Falch - veteranen blander genindspilninger og helt friske sange. (Foto: Bjørn Stig Hansen)
Annonce:
Følg Musik
Følg DK Album-anm.

Michael Falch: 'Hele vejen 1980-2010'  Krebsfalch/Getaway) Udkommer onsdag 15. september

Michael Falch er en af de sjældne fugle, der er vokset kunstnerisk med årene. Det siger måske nok mere om hans kejtede udgivelser, før han mødte Boat Man Love, der som backingband har givet Falch kant og gnist de seneste år.

Veteranen fylder 54 på torsdag, men begejstret af en fornyet interesse fra både publikum og medier fremstår Falch for tiden ivrig som en beåndet teenager, og efter januars fortættede ’Fodspor i havet’ er han allerede pladeaktuel igen.

I anledning af 30-året for Malurts debut ser Falch både frem, tilbage og sig selv i spejlet på ’Hele vejen 1980-2010’, der indeholder en noget broget blanding af ti meget forskellige genindspilninger samt fire nye numre.

Fortabt i strygere
Blandt de friske skæringer imponerer kun ’Vejrbidt & vindblæst’ som sørgmodig vals, mens en lille håndfuld fortolkninger ledsaget af både Boat Man Love og DR UnderholdningsOrkestret understreger projektets kvalitetsmæssige udsving.

’Trækfugle’ og ’Lad mig lige se dig’ intensiveres i atmosfærefyldte arrangementer, men Falchs klodsede tendenser til pompøs patos kammer over i ’Den eneste i verden’ og ’Binder mig aldrig igen’. ’Ud af mørket’ i en version assisteret af kun DR UnderholdningsOrkestret udstiller mandens mangel på mådehold, og han virker helt fortabt i strygerne.

’Over Vesterbros torv’ er blandt Falchs stærkeste sange, men den akustiske udgave på ’Hele vejen 1980-2010’ er en svag unødvendighed, og kollektionen er som helhed hverken fugl eller fisk.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: