Unaturlig sex med Christopher

Popidolet fremstår steril og akavet på sexfikseret nyt album, der er en slap affære

Christopher Lund Nissen - københavneren har meget langt op til forbilledet Justin Timberlake. (Foto: Philip Davali)
Christopher Lund Nissen - københavneren har meget langt op til forbilledet Justin Timberlake. (Foto: Philip Davali)

Christopher: 'Closer' (Parlophone/Warner) Udkommer fredag 15. april

Hvad er din bedømmelse?
Tak - Du har givet

Christopher ser godt ud, han er blond, og så er knægten jo charmerende.

Københavneren har kort sagt alt, hvad der skal til - altså lige bortset fra bagateller som stemmepragt, originalitet, gode sange og indhold.

Manglerne har dog ikke forhindret Christopher i at blive en af tidens største danske popidoler, men bristerne er fortsat et ret stort problem, når man lytter til hans musik.

Se også: Lille Christopher i store Parken

Den 24-årige hitmager er aktuel med karrierens tredje album, ’Closer’, der ikke kommer tættere på at besvare, hvad folk over 12 år skal bruge ham til.

Modsat Christopher så er sex nok kommet for at blive, og han begiver sig ud på popmusikkens udslidte lagner som konfirmanden, der har fumlet ved kondomautomaten.

Pop på samlebånd
Over halvdelen af pladens numre flirter mere eller mindre indiskret med sex, men det føles så akavet, unaturligt og sterilt, at man sagtens kan få fornemmelsen af, at sexfikseringen er udtænkt på et pladeselskabskontor og ikke i Christophers hjerne. Eller bukser. 

Og musikalsk lades sangeren i stikken af en slap og stereotyp produktion, der er hvid og bleg nok til, at man godt kan forstå, bagmændene forsøger at give lydbilledet lidt farve ved hjælp af gæsterne Madcon og Brandon Beal.

Sidstnævnte rapper med på Justin Timberlake-lignende ’Don’t Let the Door Hit Ya’, der faktisk er ganske tilforladelig, mens diskofile ’I Won’t Let You Down’ er den anden sjældenhed, der hæver sig over albummets udbredte ligegyldighed. 

Se også: Christopher er børneplager

’She got ass/And yeah she’s got class’, synger falset-poeten på ‘Reasons’. Tøserne, der får taget den musikalske mødom af Christopher, må da komme i permanent ekstase, når de indleder et forhold til rigtig musik.  

Christopher er så køn, at han er på albummets cover fire gange. Albummet er heldigvis ikke firedobbelt.  

Coveret til Christophers tredje album, 'Closer', der indeholder tolv numre og varer 42 minutter.
Coveret til Christophers tredje album, 'Closer', der indeholder tolv numre og varer 42 minutter.

24 kommentarer
Vis kommentarer