Annonce:
Annonce:

50 kilo asier og fællessang: Her er årets Roskilde-lejr

Stik mod deres egne forventninger blev det drengene fra 'Camp Asie', der løb med titlen som årets absolut fedeste lejr

Her kan du se vinderne af 'Årets Camp'. (Video/redigering: Simon Linnemann)
Annonce:
Følg Musik
Følg DK MusikNYT

De har spist mere end 50 kilo asier og drukket litervis af lunken syltelage, siden de lørdag indtog Roskilde Festival. Nu kan de otte drenge i 'Camp Asie' bryste sig af at være årets fedeste lejr.

Kåringen fandt sted under stor jubel i et sandt springvand af boblende lambrusco i 'Dream City' - en lille by i campingområdet - fredag eftermiddag.

Her vandt asie-drengene en kneben sejr over Game of Thrones-lejren, 'A camp of ice and fire', der faktisk fik ligeså mange stemmer som 'Camp Asie', men som måtte se sig slået, da de mange fremmødte publikummer skulle afgøre konkurrencen ved klappe og huje på deres favorit.

Og sejren kom noget bag på de nykårede vindere:

- Vi var bare glade for at være nominerede. Vi troede ikke engang på, at vi ville komme med til det her. Vi er de største 'underdogs' nogensinde, lød det fra en af de glade 'Camp Asie'-drenge.

- Vi planlagde det for 14 dage siden. Det er for sindssygt, supplerede hans kammerat, der endvidere konstaterede, at asier er 'verdens absolut mest undervurderede festivalspise'.

Hele ugen har lejrene kæmpet en brav kamp for at blive årets fedeste lejr, der blandt andet indebærer, at man skal være original, konsekvent i sit tema og være god til at sprede festivalglæde til Roskildes andre besøgende.

Torsdag aften blev 15 lejre så valgt ud - heriblandt Camp Baguette, Camp Paliet og Jørgen Leth Camp - og det var dem, der fredag eftermiddag var samlet til den endelige afgørelse i 'Dream City', hvor sidste års vindere i 'Camp Farmer Dating' altså kunne give faklen videre til de otte asie-drenge.

Se de glade vindere i klippet herover artiklen

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

På Ekstra Bladet skyder vi på alle
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: