Ååårh: Sanger hjalp fan med frieri

Thomas Buttenschøn hjalp romantikeren Tim på vej med at få 'ja' fra sin Stephanie

Thomas Buttenschøn gør det ikke kun godt som sanger, men også som Kirsten Giftekniv. (Foto: Polfoto)
Thomas Buttenschøn gør det ikke kun godt som sanger, men også som Kirsten Giftekniv. (Foto: Polfoto)

Storladne frierier med hjælp fra kendte sangere er primært noget, man ser i romantiske film fra Hollywood.

Men i går kunne folk på jagt efter julegaver i Illum i København følge netop sådan et frieri på tæt hold.

Tim, der er meget forelsket i sin kæreste Stephanie, havde sendt en Facebook-besked til sangeren Thomas Buttenschøn for at høre, om han ville hjælpe ham med det perfekte frieri.

Det ville den aarhusianske trubadur heldigvis gerne.

Thomas Buttenschøn har nu Sønderjylland som  udgangspunkt. (Foto: Universal) DK MusikNYT Hitmager: Derfor forlod jeg København

Og da sangeren med det store garn alligevel spillede koncert i København i går, blev det også valgt til dagen for det store frieri.

Stephanie arbejder i Illum, og her skulle den heldige pige overraskes.

'På rulle-trappen på vej op mod 4 sal i Illum, hvor Stephanie arbejder, begyndte jeg pludselig at blive ret nervøs. Hvad fanden var det, jeg havde sagt ja til... Hvad nu hvis hun sagde nej? Det ville da være helt forfærdeligt. Vildt pinligt for mig, men mest af alt for den kære Tim. For hvis nogen siger nej, hvis man frier, så er det jo det samme som at slå op,' skriver Thomas Buttenschøn på sin Instagram-profil og sin Facebook-profil om episoden.

Thomas Buttenschøn og hans da højgravide kone, Cana. (Privatfoto) Danske kendte HIV-smittet musiker far igen

Thomas Buttenschøn blandt sine elskede guitarer. (Foto: Polfoto)
Thomas Buttenschøn blandt sine elskede guitarer. (Foto: Polfoto)

Thomas Buttenschøn fortsatte dog alligevel som planlagt, så da han trådte af rulletrappen, gik han over til Stephanie og begyndte at synge sin sang 'Smukkere end smuk' for hende.

'Hun smilede og så glad ud. Puha. Så langt så godt. Jeg sang, og da jeg havde spillet første omkvæd, tog Tim over. Han havde gemt sig i baggrunden,' lyder den videre fortælling.

Thomas Buttenschøn har referencer til både Bob Dylan og Morten Korch på sit nye album. (Billede fra videoen) DK MusikNYT Thomas Buttenschøn i fængsel

Heldigvis tog Stephanie godt imod det hele.

'Hele den øverste etage i Illum stod med røde øjne, og vi hørte hende i glædesgråd sige 'ja',' skriver sangeren sammen med et stort tillykke.

Noget lader til, at ikke kun Stephanie blev rørt over frieriet. Indtil videre har 7.600 personer trykket like ved opslaget om frieriet på Facebook.

Du kan se et billeder af Thomas Buttenschøn sammen med romantiske Tim her.

0 kommentarer
Vis kommentarer