Årets 'X Factor'-vinder i kæmpe flop

Nordjyske Emilie Esther har solgt færre end 150 eksemplarer af sin aktuelle ep 'Rare'

Emilie Esther - sangerinden er slet ikke på albumlisten, der toppes af Lukas Graham. (Foto: Mogens Flindt)
Emilie Esther - sangerinden er slet ikke på albumlisten, der toppes af Lukas Graham. (Foto: Mogens Flindt)

Emilie Esther udtalte i et interview med Ekstra Bladet for nyligt, at hun ville arbejde hårdt for ikke at blive glemt som langt de fleste tidligere vindere af 'X Factor'.

Noget kunne tyde på, at hun godt kan begynde at trække i arbejdstøjet.

DK MusikNYT 'X Factor'-Emilie Esther udgiver ep

1,7 millioner danskere så i foråret Emilie Esther sejre i talentkonkurrencen, men et halvt år efter er den nu 16-årige nordjyde tilsyneladende allerede glemt.

Forsvindende få interesserer sig i hvert fald for hendes første ep, 'Rare', der ikke formår at klemme sig ind i Top 40 på albumlisten, hvor udgivelser med mindst fire forskellige numre kommer i betragtning.

Salgstallene på albumlisten, som medregner både salg og streaming, er generelt så lave, at man blot skal opnå en score på 150 for at placere sig i Top 40. 

Emilie Esther vandt 'X Factor' med hjælp fra Remee. (Foto: Mogens Flindt)
Emilie Esther vandt 'X Factor' med hjælp fra Remee. (Foto: Mogens Flindt)

Emilie Esther har lavet 'Rare' i samarbejde med blandt andre 'X Factor'-dommer, sangskriver og producer Remee. Ep'en er udsendt af Sony Music.

Lukas Graham er tilbage på 1. pladsen af albumlisten med sit ekstremt succesfulde 'Blå album', der nu har ligget nummer 1 i sammenlagt 16 uger.

Saveus alias 23-årige Martin Hedegaard er flyttet fra Ørum i Midtjylland til København. (Foto: Copenhagen) DK MusikNYT Udsolgt! 'X Factor'-Martin hitter igen

Martin Hedegaard, som vandt den første udgave af 'X Factor' i 2008, er den eneste vinder, som med sin efterfølgende udgivelse har markeret sig med store salgstal.

Sangeren gør for tiden comeback under navnet Saveus.

68 kommentarer
Vis kommentarer