Annonce:
Annonce:

Afdød musikers bror: Kendte intet til narkomisbrug

Ifølge enken døde Nicolai Munch-Hansen formentligt af euforiserende stoffer og alkohol.
- Det har ikke været tydeligt, at han har haft et problem, siger hans bror til Ekstra Bladet

Kira Skov med sin mand Nicolai Munch-Hansen i baggrunden. Foto: Polfoto/Gonzales Photo
Kira Skov med sin mand Nicolai Munch-Hansen i baggrunden. Foto: Polfoto/Gonzales Photo
Annonce:
Følg Musik
Følg DK MusikNYT

Mandag aften 20. februar døde sangerinden Kira Skovs mand, bassisten Nicolai Munch-Hansen.

'Dødsårsagen er endnu ukendt, men skyldes formentlig en utilsigtet fatal kombination af euforiserende stoffer og alkohol,' skrev Kira Skov om tragedien via sit management i en meddelelse til Ekstra Bladet fredag morgen.

Dansk musiker død - 39 år gammel

Det er endnu uklart, hvad der helt præcis skete, da den 39-årige musiker døde, fortæller hans bror, Christian Munch-Hansen, til Ekstra Bladet.

- Jeg vil ikke komme med nogle gisninger. Jeg vil have sikkerhed. Jeg var ikke klar over, at Nikolai havde et misbrug. Det har ikke været tydeligt, fortæller den berørte bror.

Christian Munch-Hansen er storebror til Nicolai, og han er overbevist om, at det ikke var med vilje, hvis broderen virkelig indtog en fatale kombination af stoffer og alkohol.

Annonce:

- Nicolai var ikke en ulykkelig person. Han var en viljestærk person. Han var livsglad, han elskede musik, mad, kunst og sin familie. Min bror var kendt som en glad og optimistisk person. Der er tale om en ulykke, han har simpelthen taget noget, som han ikke skulle have taget, siger Christian Munch-Hansen og fortsætter:

- Men han har også haft det hårdt, hvilket han selv har givet udtryk for. Det er ikke nemt at være musiker, når man er så kompromisløs, som Nicolai var og kun gad at spille den musik, man selv synes er fed. Hverdagen bliver hård, når man skal have enderne til at mødes, så han har også været presset.

De to brødre havde et meget tæt forhold, og derfor var Christian Munch-Hansn også meget overrasket, da broderen pludselig døde.

Kira Skovs kærlighedserklæring til afdød mand: Sorgen er ubærlig

- Vi har fulgt hinanden altid, og så gennem musikken. Jeg er selv musiklærer og jazz-anmelder, så vi havde det til fælles. Vi havde et rigtig godt broderforhold. Men Nikolaj var ikke typen, der baldrede ud af med alting, han var reserveret, og det tror jeg også, at hans venner kan genkende, siger broderen.

Nicolai Munch-Hansen havde været sammen med Kira Skov i mange år, og parret har sønnen Morgan på fire år sammen. Derudover har musikeren også datteren Nora på 14 år fra et tidligere forhold.

Kira Skov skrev i går på sin facebook-profil, at sorgen er ubærlig.

I starten af ugen bliver den 39-årige Nicolai Munch-Hansen obduceret, og derefter kan familien måske komme nærmere på et svar.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Har du vildledt Folketinget, Ellemann?
Annonce:
Annonce:

... Se billederne

Annonce:
Annonce: