Alex Vargas: Vil helst knalde til Prince

Den talentfulde sanger, der optræder på de store festivaler, leger 'fuck, marry, kill'

Se Sus Wilkins fra VIP på YouTube-kanalen 'Repeat' interviewe Alex Vargas.

Den 28-årige sanger Alexander Vargas Blay - bedre kendt som Alex Vargas er tilbage i Danmark, efter at han har boet i London i en lang årrække.

Sangeren, der er fra Hørsholm og har sit eksotiske navn og look fra en dansk/engelsk mor og en far fra Uruguay, skal spille på både NorthSide, SmukFest og Roskilde Festival i år.

- Jeg har aldrig været der før - heller ikke på festivalen. Det er lidt pinligt, fortæller Alex Vargas i tv-klippet herover.

Forud for Alex Vargas store live-optrædener har blogger Sus Wilkins interviewet Alex Vargas til programmet 'VIP' på 'Repeat', som er Danmarks første YouTube-musikkanal.

Prince ankommer til Oscar-showet i Los Angeles i 2005 med sin daværende hustru Manuela Testolini. (Foto: AP) INTL. MusikNYT Utrolig triumf for død Prince

Og her har værten spurgt Alex Vargas, hvilken sang han helst vil knalde til, giftes til og slå ihjel til.

- Jeg vil gerne knalde til 'Get Off' af Prince, fordi den handler om at lave 23 forskellige positioner under et engangsknald, siger Alex Vargas.

Hvad han svarer på de to andre spørgsmål kan du se i videoen øverst.

Alex Vargas' første single på pladeselskabet Copenhagen Records var singlen 'Till Forever Runs Out' fra december 2014 fulgt af 'Solid Ground' i marts 2015. Den blev et hit, ligesom numrene 'Giving Up the Ghost' og 'Shackled Up'.

1 kommentar
Vis kommentarer