Amerikansk avis: Lukas ved at blive superstjerne

Anmelderen i The Seattle Times vild med Lukas Grahams koncert i byen

- Jeg kan godt lide at få folk til at græde, når jeg synger. Lukas Graham fortæller om succesen med singlen '7 Years' og om den svære start, hvor bandet blev afvist, fordi de ikke var sorte i et interview fra tidligere på måneden. (Video: AP)

Hvis Lukas Graham et øjeblik skulle have glemt, at han er ved at lægge USA for sine dansk/irske fødder, så skal han bare læse en anmeldelse af sin koncert på The Crocodile i Seattle.

'Et eksplosivt show', skriver Owen R. Smith i The Seattle Times.

Skribenten er især imponeret over Lukas' evne til at skifte stilarter under den 70 minutter lange koncert og samtidig udvise en selvtillid, der burde tilhøre en sanger på sin femte amerikanske turne og ikke den første.

Lukas Graham - det er stadig lige ved og næsten på den amerikanske singlehitliste for de fire københavnere. (Foto: AP) DK MusikNYT Lukas Graham frosset fast i USA

Lukas Graham har valgt at skære sin mening ud i pap på Twitter. (Foto: Polfoto) DK MusikNYT Misforstået Lukas Graham i modvind

Bedre end Justin Bieber. (Arkivfoto: AP)
Bedre end Justin Bieber. (Arkivfoto: AP)

'Det var fascinerende at høre en anden mandlig popstjerne synge i det øvre register efter at have set Justin Biebers opsvulmede show i KeyArena i sidste måned. Mens Bieber sang kan være forpustet og slap, er Grahams stemme som en brændende fakkel - præcis og kraftfuld'.

Owen R. Smith genkalder sig det øjeblik, hvor publikum i den udsolgte sal skrålede med på hvert et ord af Lukas Grahams nye single, 'Mama Said', og Lukas forundret spurgte: 'Hvad skete der lige der'?

(Foto: Chapman Baehler) Danske kendte Lukas i amerikansk magasin: Jeg har nosser nok til at sige nej

Det blev besvaret med nok et brøl fra salen.

'Graham og hans band er på vej til at blive superstjerner', slutter anmeldelsen.

12 kommentarer
Vis kommentarer