Amerikansk superstjerne i Tivoli

Den populære hitmager Pharrell Williams giver koncert på Plænen til sommer

Pharrell Williams - multitalentet står bag en lang stribe af tidens største hits. (Foto: AP)
Pharrell Williams - multitalentet står bag en lang stribe af tidens største hits. (Foto: AP)

I 2009 holdt Pharrell Williams en kæmpe hiphopfest med gruppen N.E.R.D i Tivoli. Nu er sangeren så klar til at vende tilbage til Plænen med en koncert 6. juli - denne gang som soloartist.

Den 43-årige hitmager, har senest haft singlen 'Happy' højt placeret på de alverdens hitlister, og vil man være sikker på at opleve den sang live til juli, skal man på forhånd sikre sig mere end blot en almindelig indgangsbillet til Tivoli.

Pharrell Williams var mere optaget af sin korsangers kavalergang end af at huske, hvilken dansk by han befandt sig i. (Foto: Per Lange) DK MusikNYT Hey Pharrell - har du styr på geografien?

Tivoli afspærrer nemlig et særligt område foran scenen til koncerten med Pharrell Williams, som man kan købe en dyrere billet til på forhånd. En beslutning der er truffet som del af en strategi om flere eksklusive oplevelser for havens gæster.

- I dette tilfælde i form af en betalingskoncert på Plænen med Pharrell Williams, der er blandt vor tids største popsnedkere og en helt igennem forrygende livekunstner. 6. juli er der i Tivoli dømt ren hitparade, sommer og virtuos musikalitet, siger Nikolaj Koppel, underdirektør for kultur i Tivoli, i en skriftlig kommentar.

Hit på hit på hit
Tivoli vil dog også fortsat være åben for almindelige gæster på koncertdagen, der vil kunne høre koncerten uden for det afspærrede område ved betaling af almindelig entrébillet.

Pharrell Williams - den amerikanske hitmager slingrede foran gigantisk folkemængde. (Foto: Per Lange) Koncert-anm. Phucked up phest med Pharrell

Pharrell Williams har ud over sin solokarriere været den ene halvdel af producerteamet The Neptunes, der har været med til at skabe hits som Daft Punks 'Get Lucky', Nellys 'Hot in Herre' og Snoop Doggs 'Drop It Like It's Hot'.

Han har også vundet adskillige priser, deriblandt 11 Grammyer samt Billboards' udnævnelse til 'Producer of the Decade' i 2010.

Sangeren har besøgt Danmark to gange de senere år - i 2014 optrådte han i Forum i København, og i fjor var han blandt hovednavnene på Roskilde Festival.

Billetsalget til koncerten i Tivoli starter torsdag 28. april klokken 10.00. Billetprisen er på 395 kroner.

Sidst Pharrell Williams var i Danmark var i juli 2015, hvor han gæstede Roskilde Festival. (Foto: Per Lange)
Sidst Pharrell Williams var i Danmark var i juli 2015, hvor han gæstede Roskilde Festival. (Foto: Per Lange)
 

1 af 2 Der er mulighed for at blive 'Happy' i Tivoli 6. juli, når Pharrell Williams gæster den gamle have. (Foto: Per Lange)
2 af 2 Pharrell Williams - multitalentet står bag en lang stribe af tidens største hits. (Foto: AP)
8 kommentarer
Vis kommentarer