Alvorligt syg Peter Belli aflyser alle forårskoncerter

En alvorlig infektion har sat en stopper for den garvede rock-ulv, der har aflyst alle sine planlagte forårskoncerter og først vender tilbage til scenen efter sommer

Peter Belli er sygdomsramt og må aflyse en stribe koncerter. (Foto: Rasmus  Baaner)
Peter Belli er sygdomsramt og må aflyse en stribe koncerter. (Foto: Rasmus Baaner)

Læs også:

Se også: Belli: 'Jeg lever i et smertehelvede'

Sidste uge skulle han have stået på scenen i Nysted. Torsdag skulle han have underholdt til en totalt udsolgt koncert på Musikcaféen i Farsø. Og på fredag skulle han efter planen have spillet i Spøttrup Kulturhal. Dertil kommer yderligere koncerter i blandt andet Køge og Sørvad.

Ialt seks koncerter er aflyst med begrundelsen, at den 69-årige sanger er blevet syg. Et par af koncerterne er blevet flyttet til september, mens der stadig mangler afklaring om de sidste. Dermed er al koncertvirksomhed for Peter Belli midlertidigt sat på 'standby' til efter sommeren.

Antibiotika og indlæggelse
Ifølge Bellis manager og koncert-booker har sangeren det efter omstændighederne godt, men har været igennem en hård omgang med antibiotika og indlæggelse.

- Det begyndte med en urinvejsinfektion, som vi egentlig troede, der var styr på, men det var der ikke, og så spredte det sig til resten af kroppen. Derfor valgte vi at aflyse resten af koncerterne i foråret. Peter har brug for hvile, og vi vil hellere levere nogle gode shows, når han er helt på toppen igen, siger Peter Bellis manager Ole Østergaard Nielsen, der er direktør og booker i firmaet In Ear Booking, der har arrangeret den aktuelle turné, til Ekstra Bladet.

Gamle hits og nye toner
På Peter Bellis 2013-landevejstur er han blevet bakket op af blandt andet kapelmester Marcus Winther-John kendt fra Inside The Whale.

På turnéen har man kunnet høre sange fra hans kommende album samt klassiske hits som 'København (fra en DC-9)', og 'Istedgade'.

Fans med billetter til de aflyste koncerter, kan vælge at få pengene tilbage eller bruge billetten til erstatningskoncerterne til efteråret.

Det har ikke været muligt at få en kommentar om sygdommen og aflysningerne fra Peter Belli selv.

Læs også:

Se også: Peter Belli synger Sebastian-sange

Læs også:

Se også: Belli på toppen: - Selvfølgelig er June med

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Musik
Seneste i Musik
Hent flere

Thomas Treo skamhører

1.Swamp Dogg: 'Sorry You Couldn't Make It' (Joyful Noise-album/Ude 6. marts)
2.The James Hunter Six: 'Nick of Time' (Daptone-album/Ude 6. marts)
3.César Vidal: 'César Vidal' (Busy Bee-album/Ude 13. marts)

Rune Melchior Sjørvad skamhører

1.Andy Shauf: 'The Neon Skyline' (Anti-album/Ude nu)
2.The Wood Brothers: 'Kingdom in My Mind' (Honey Jar-album/Ude nu)
3.Wolf Parade: 'Thin Mind' (Sub Pop-album/Ude nu)
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere