Hej Matematik uddeler gaver

Mandag kan bandet fejre 6½ års fødselsdag, og det gør de i musikprogrammet 'Live' på ekstrabladet.dk. Følg med fra kl. 12, hvor du kan stille dine spørgsmål til Søren og Nicolaj

Allerede nu kan du stille dine spørgsmål til Hej Matematik i kommentarboksen herunder. Og følg med her i morgen kl. 12 på ekstrabladet.dk
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Hej Matematik har holdt hundredvis af fester i provinsen, genoplivet den ældgamle walkman og gjort centerpubben populær. Mandag fylder bandet 6½ år, og det fejrer de på Ekstra Bladet TV i en liveudsendelse kl. 12.

Søren Rasted og nevøen Nicolaj Rasted, som udgør hitduoen, har lovet, at der vil blive masser af fødselsdagsstemning og overraskelser, når de kommer i studiet. Og selv om det normalt er fødselarerne, der skal have gaver, så har de lovet at dele gaver ud til ekstrabladet.dk's seere og læsere. For eksempel får du mulighed for kvit og frit downloade deres nye EP 'Hej Lights 2012'.

Se også:

DK MusikNYT - 11. mar. 2013 - kl. 15:30 Musikprogrammet: Dúné-forsanger giver eksklusiv solo-optræden

Har eget tv-show
I den halve time, hvor vi har de to herrer med i studiet, kan du være med til at bestemme lige præcis, hvad vi skal snakke med dem om ved at indsende dine spørgsmål direkte.

Hverken Søren eller Nicolaj er dog særlig uvante i et tv-studie. For indimellem koncerter og sangskrivning har de haft tid til at lave deres helt eget tv-show, hvor de i bedste talkshow-stil skændes hele vejen igennem udsendelsen.

Se også:

DK MusikNYT - 19. feb. 2013 - kl. 10:55 Hør Christian Hjelm spille live lige her

Hej Matematik udgav deres først single 'Gymnastik' i 2007. I 2008 kom pladen 'Vi burde ses noget mere', som solgte platin. Måske fordi den var proppet med et ene hit efter det andet. Hvem husker ikke 'Centerpubben', 'Du & Jeg' og 'Walkmand'.

To år efter var de klar med endnu en plade 'Alt går op i 6', hvor et af deres måske største hit 'Party i provinsen' er at finde. Derudover har de udgivet singlerne 'Livet i plastik', 'Det blir en go dag' og 'Sikke en fest'.

Så kom med til fødselsdag med Søren og Nicolaj i morgen kl. 12 lige her - vi glæder os rigtig meget til at fejre dagen med dem.

Skriv dine spørgsmål til Hej Matematik i kommentarfeltet herunder, så stiller vi dem live i programmet.

1 af 3 
2 af 3 
3 af 3 
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Musik
Seneste i Musik
Hent flere

Thomas Treo skamhører

1.RVG: 'Feral' (Fire-album/Ude 24. april)
2.Lucifer: 'Lucifer III' (Century Media-album/Ude 20. marts)
3.Flat Worms: 'Antarctica' (Drag City-album/Ude 10. april)

Rune Melchior Sjørvad skamhører

1.Andy Shauf: 'The Neon Skyline' (Anti-album/Ude nu)
2.The Wood Brothers: 'Kingdom in My Mind' (Honey Jar-album/Ude nu)
3.Wolf Parade: 'Thin Mind' (Sub Pop-album/Ude nu)
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere