Musikprogrammet: Dúné-forsanger giver eksklusiv solo-optræden

Hør om Dúnés sanger Mattias Kolstrup er single, og hvorfor han synes, det ville være interessant at være Jesus. Sidst i programmet spiller han live. SE TV-KLIP

SE ET SAMMENDRAG AF MUSIKPROGRAMMET 'LIVE' HEROVER
_________________________________________________________

Forsangeren i det danske band Dúné, Mattias Kolstrup, gæstede i dag Ekstra Bladets musikprogram 'Live', hvor han svarede på læsernes spørgsmål. De ville blandt andet vide, hvad den pinligste oplevelse på scenen har været, om han er single, og hvilken sang på den nye plade 'Wild Hearts', han mener, er bedst.

Sidst i udsendelsen spiller han nummeret 'The sun over green hills'. Det er kun Mattias og et klaver - en konstellation, han aldrig før har prøvet.

Mattias Kolstrup bliver også spurgt om, hvem han gerne vil være, hvis han kunne være en anden person. Og svaret kommer prompte.

- Det kunne være interessant at være Jesus, siger Mattias Kolstrup.

Det kunne være interessant at være Jesus

Alle de bedste er fra Skive
Som de fleste andre danske succesfulde musikere voksede Mattias Kolstrup op i Skive. Nu bor han og de tre andre bandmedlemmer fra Dúné i Berlin, hvorfra de styrer deres internationale karriere.

Se også:

DK MusikNYT - 19. feb. 2013 - kl. 10:55 Hør Christian Hjelm spille live lige her

Dúné slog igennem med megahittet Dry lips fra deres første album 'We Are In There You Are Out Here' fra 2007. I 2009 udgav de endnu en plade 'Enter Metropolis', hvor hittet Let Go Of Your Love blandt andet er at finde.

Siden bandet blev dannet i den jyske by i 2001, er der sket meget. Medlemmerne er blevet reduceret fra hele syv til fire, og lyden er ifølge musikmagasinet Gaffa blevet en anden. Den nye plade 'Wild Hearts' lyder ret meget som et andet band, skriver Gaffa, som dog mener, at albummet ligesom de tidligere plader er en 'selvsikker rockplade'.

Både den nye plade, livet i Berlin, kommende turné i Danmark og yndlingsnumrene fik seerne også spurgt Mattias Kolstrup om.

Hør hans svar i tv-klippet herover.

Og vinderen er...
Før vi slap Mattias fri igen, fik vi ham til at signere den nye plade for at give den til en person, der havde stillet et godt spørgsmål. Mattias Kolstrup valgte Christina, som spurgte 'Har du overhovedet tid til at have en kæreste? Og hvis, vil du have mit nummer.'

Tillykke til Christina, CD'en er på vej med posten.

1 af 5 
2 af 5 
3 af 5 
4 af 5 
5 af 5 
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Musik
Seneste i Musik
Hent flere

Thomas Treo skamhører

1.Human Impact: 'Human Impact' (Ipecac-album/Ude 13. marts)
2.The Secret Sisters: 'Saturn Return' (New West-album/Ude 28. februar)
3.Honey Harper: 'Starmaker' (ATO-album/Ude 6. marts)

Rune Melchior Sjørvad skamhører

1.Andy Shauf: 'The Neon Skyline' (Anti-album/Ude nu)
2.The Wood Brothers: 'Kingdom in My Mind' (Honey Jar-album/Ude nu)
3.Wolf Parade: 'Thin Mind' (Sub Pop-album/Ude nu)
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere