Live: Se interview med Dúné lige her

Hvad vil du gerne vide om Dúné? Sanger Mattias Kolstrup svarer på dine spørgsmål fra Ekstra Bladet TV's studie lige nu. Sidst i programmet har han lovet at spille et nummer. SE LIVE-TV herunder

Se Dúné live lige nu og stil dine spørgsmål i feltet herunder
-----------------------------------------------------------------------------------

Forsangeren i det danske Skive-band Dúné svarer på dine spørgsmål i musikprogrammet 'Live' lige nu. Stil dine spørgsmål til ham i feltet herunder og følg med, for sidst i live-udsendelsen har han lovet at give et helt eksklusivt nummer til Ekstra Bladet TV's seere.

Alle de bedste er fra Skive
Som de fleste andre danske succesfulde musikere voksede drengene fra Dúné op i Skive. Nu bor de i Berlin, hvorfra de styrer deres internationale karriere. I sidste måned udkom rockgruppens tredje album 'Wild Hearts,' og om få uger tager de på turné rundt i Danmark.

Se også:

DK MusikNYT - 19. feb. 2013 - kl. 10:55 Hør Christian Hjelm spille live lige her

Dúné slog igennem med megahittet Dry lips fra deres første album 'We Are In There You Are Out Here' fra 2007. I 2009 udgav Dúné endnu en plade 'Enter Metropolis', hvor hittet Let Go Of Your Love blandt andet er at finde.

Siden bandet blev dannet i den jyske by i 2001, er der sket meget. Medlemmerne er blevet reduceret fra hele syv til fire, og lyden er ifølge musikmagasinet Gaffa blevet en anden. 'Wild Hearts' lyder ret meget som et andet band, skriver Gaffa, som dog mener, at albummet ligesom de tidligere plader er en 'selvsikker rockplade'.

Der er masser af attitude

Selvsikker rockplade
- Det er et utrolig selvsikkert og velspillet opgør med alt, der hedder jordkontakt og beskedenhed. Der er masser af attitude, fremskudte brystkasser og ikke mindst masser af bund i lyden, lyder dommen fra Gaffa, som ender på fem af seks stjerner.

Ekstra Bladets anmelder Thomas Treo er dog ikke helt så begejstret. Han giver pladen tre af seks stjerne og efterlyser indhold.

- Det krympede orkester fra Skive råber meget højt uden at sige ret meget på opblæst album, skriver han.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Musik
Seneste i Musik
Hent flere

Thomas Treo skamhører

1.Human Impact: 'Human Impact' (Ipecac-album/Ude 13. marts)
2.Lucifer: 'Lucifer III' (Century Media-album/Ude 20. marts)
3.Flat Worms: 'Antarctica' (Drag City-album/Ude 10. april)

Rune Melchior Sjørvad skamhører

1.Andy Shauf: 'The Neon Skyline' (Anti-album/Ude nu)
2.The Wood Brothers: 'Kingdom in My Mind' (Honey Jar-album/Ude nu)
3.Wolf Parade: 'Thin Mind' (Sub Pop-album/Ude nu)
Mest læste på ekstrabladet.dk
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere