Hør Christian Hjelm spille live lige her

Christian Hjelm svarede i dag på seernes spørgsmål, og nogle var lidt under bæltestedet. Hjelm spillede også et nummer i studiet. Se et sammendrag her. SE TV-KLIP

SE ET SAMMENDRAG AF MUSIKPROGRAMMET 'LIVE' HEROVER
_________________________________________________________

Ekstra Bladet TV's musikprogram 'Live' havde i dag årets bedste vokal, Christian Hjelm, live i studiet, hvor seerne stillede ham spørgsmål - nogle var lige lidt for frække til Christian Hjelm, mente han.

I et kvarter svarede han på alt lige fra koncertplaner og festivaler til, hvordan det er at være et forbillede. Og selv om han fortalte, at han ikke har det mindste i mod uforudsigelige spørgsmål, så lyste han for alvor op, da han fik sin guitar i hånden og spillede 'Langt vej igen' fra soloalbummet 'Før vi blev lette'. Se Hjelm spille live sidst i programmet.

I programmet havde vi også premiere på hans nye musikvideo til sangen 'Den som du elsker'. Den kan du se lige her.

Årets bedste album 2012
Christian Hjelm har slået sig fast på den danske musikscene, og for få uger siden modtog han Steppeulven for året vokalist. Og det er ikke hvilken som helst pris, for årets Steppeulv uddeles af Foreningen af Danske Musikkritikere, som består af en række musikanmeldere med tilknytning til danske dagblade.

Samtidig har Berlingske udnævnt ham til Årets Debutant, og sidste år gav musikmagasinet Gaffa ham prisen får årets album.

Ros fra kollegaer
Det er ikke kun fans, der er vilde med Christian Hjelms stemme og komponeringer. Også kollegaer roser hans talent, blandt andet har Stine Bramsen fra Alphabeat tidligere sagt sådan om Hjelms musik.

- Endelig nogle danske tekster, som siger mig noget. Det er intelligent, det er finurligt, og det er troværdigt. Ja, nærmest poetisk! Igen forelsker jeg mig i de retrospektive referencer i såvel stemmen som instrumenteringen. Christian Hjelm skal altid synge dansk, hvis det står til mig, og jeg er slet ikke færdig med at lytte til ’Før vi blev lette’.

Christian Hjelm er lige nu på turne med Nephew, men i marts står den på Christian Hjelm-tour rundt om i Danmark.

1 af 3 
2 af 3 
3 af 3 
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere

Thomas Treo skamhører

1.Bill Fay: 'Countless Branches' (Dead Oceans-album/Ude 17. januar)
2.The Black Lips: 'Sing in a World That’s Falling Apart' (Fire-album/Ude 24. januar)
3.Oscar Danielson: 'Det här kan bli året som jag faller' (Sif-album/Ude 17. januar)

Rune Melchior Sjørvad skamhører

1.Efterklang: 'Lyset' (Rumraket-ep/Ude nu)
2.School of X: 'Destiny' (Tambourhinoceros-ep/Ude nu)
3.Beck: 'Hyperspace' (Capitol-album/Ude nu)
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere