Treo: Jeg kan godt lide pop

Flere af One Directions fans mener, at Treo er forudindtaget omkring popmusik

Harry Styles fra One Direction under optræden i New York. (Foto: AP)
Harry Styles fra One Direction under optræden i New York. (Foto: AP)

Ekstra Bladets læsere chatter løs med musikanmelder Thomas Treo, der lige nu besvarer spørgsmål og andre kommentarer.

Og Treo bliver i dén grad gået på klingen med både sin alder og personlige musiksmag.

Se også: Poppens svar på Kinder Mælkesnitte

Christian Johnsen har sendt en ordenlig svada i nakken på Ekstra Bladets anmelder:

- Det er vel en kendsgerning at de (One Direction) har haft allerede har haft flere og større hits end nogle af de "barfodsindianere" som du synes er fantastiske udgivelser? Kunne du ikke live nævne hvornår du senest har givet bare nogenlunde karakterer til pop-musik af den "lettere genre"? Jeg husker dårlige anmeldelser til Britney, Nik & Jay, Rugsted & Kreutzfeldt, Bieber og ja jeg kunne blive ved. Men Treo; fortæl os lige om noget musik af denne genre som du dog kan holde ud.

- popularitet har aldrig haft noget med kvalitet at gøre. jeg har faktisk anmeldt Britney positivt. og Rihanna, J Timberlake, Kylie M... jeg kan godt li go pop. men ikke dårlig pop, svarer Thomas Treo.

Se også: Læs hele Treos live-chat om One Direction

I livechatten er Jimmy også i tvivl om hvor meget indflydelse anmelderens personlige smag påvirker, hvad der bliver dækket:

- Læser typisk dine anmeldelser med stor respekt, men en ting undrer mig, at du tager ud og anmelder bands/genrer som der måske ikke ligger inde for dit smagsområde. Vælger du selv hvad du vil tage ud og anmelde, eller ligger "chefen" en opgaveseddel til dig, så du er nød til at tage afsted selvom du måske fra start ikke er interesseret?

- jeg er den eneste musikanmelder på EB pt. jeg er selv med til at udvælge, hvad vi dækker, og vi dækker naturligvis de mest populære navne. tak for ros, skriver Treo.

Se også: One Direction-koncerten minut for minut

1 af 2 Det London-baserede boyband One Direction fik to stjerner af Thomas Treo i Herning søndag aften. (Foto: All Over Press)
2 af 2 Harry Styles fra One Direction under optræden i New York. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer