Bacon i bøgeskoven

På Skanderborg serverer kødgiganten blandt andet kager og is med bacon, men det bliver ikke en fast del af sortimentet

Tulip vil gerne vise, hvor meget bacon i virkeligheden kan bruges til. (Foto: Rasmus Baaner)
Tulip vil gerne vise, hvor meget bacon i virkeligheden kan bruges til. (Foto: Rasmus Baaner)

Læs også:

DK MusikNYT - 9. aug. 2012 - kl. 17:36 Pantsamlere amok: Tjener direktørdagsløn

Læs også: Se også: Klistrede kroppe på Skanderborg Klistrede kroppe på Skanderborg

Var det noget med en vaniljeis med Baileys og bacondrys, eller hvad med en bacon-cookie til kaffen? Det lyder bizart, men er ikke desto mindre, hvad der er på menuen i Tulip Diner på årets Smukfest.

Kødgiganten har forsøgt sig med en række nye tiltag, hvor der er tilsat bacon i retter, man normalt langtfra forbinder med flæsk.

En gimmick
– Tulip vil normalt aldrig lave is. Det er en gimmick her på festivalen, og samtidig viser vi jo, hvor meget bacon faktisk kan bruges til, siger virksomhedens brandmanager, Morten Lund.

Ekstra Bladet finder derfor et par friske forsøgspersoner for at få svar på, om bacon nu også er en allround ingrediens:

Emballagen snyder
– Det virker ikke helt normalt, lyder det skeptisk fra Christian Greve, inden han og to kammerater sætter tænderne i flæske-orgiet.

Da de introduceres for bacon-isen i den lille ’makrel i tomat’-model, spærrer de øjnene op.

– Det ligner dessert placeret i forkert emballage, siger Michael Bøgeskov.

Men at dømme efter fyrenes ansigtsudtryk, mens isen ryger inden bords, er det med fløde og bacon måske ikke verdens værste idé.

– Jeg kan godt smage lidt bacon i eftersmagen, det er faktisk meget godt, fastslår Christian Hansen tilfreds.

Fedt koncept
Da drengene har gjort kål på bacon-toast, bacon-burger, bacon-is og bacon-cookies lyder meldingen:

– Det er et rigtig fedt koncept for dem, som bare ikke kan få bacon nok, siger Christian Greve.

– Det er også befriende med nogle alternativer til den traditionelle burger, supplerer kammeraten Michael Bøgeskov og refererer til ’Pulled-pork-burgeren’ som dog ikke har et gram bacon i sig.

1 af 3 Gris på gaflen. (Foto: Rasmus Baaner)
2 af 3 Christian Hansen, Christian Greve og Michael Bøgeskov i gang med at prøvesmage bacon-toast, bacon-is og bacon-cookies. (Foto: Rasmus Baaner)
3 af 3 Tulip vil gerne vise, hvor meget bacon i virkeligheden kan bruges til. (Foto: Rasmus Baaner)
kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Musik
Mest læste i Musik
Hent flere

Skamhører

Thomas Treo skamhører

1.Van Morrison: 'Versatile' (Caroline-album/Ude 1. december)
2.Entombed: 'Clandestine: Live from Malmö Live Concert Hall' (Threeman-album/Ude nu)
3.No Age: 'Snares Like a Haircut' (Drag City-album/Ude 26. januar)

Rune Melchior Sjørvad skamhører

1.King Gizzard & The Lizard Wizard: 'Polygondwanaland' (Heavenly-album/Ude nu)
2.Whitney: 'Light Upon the Lake - Demo Recordings' (Secretly Canadian-album/Ude nu)
3.Liima: '1982' (City Slang-album/Ude nu)
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen