Se hvem der spiller hvornår på Skanderborg

Hvis du vil opleve Bryan Adams, skal du starte din festival allerede onsdag. Hvis du derimod vil have TV-2 og Toto med, skal du blive i bøgeskoven til den bitre ende søndag

Hermed den foreløbige plakat for årets Smukfest. Flere navne følger, lyder det fra den østjyske bøgeskov. (Foto: Smukfest.dk)
Hermed den foreløbige plakat for årets Smukfest. Flere navne følger, lyder det fra den østjyske bøgeskov. (Foto: Smukfest.dk)

Selvom programmet endnu ikke er helt færdigt, er folkene bag Skanderborg Festival allerede godt i gang med det store puslespil, det er at placere 180 optrædende ud over fem dage.

Dermed kan man som festivalgæst allerede nu se, hvilke dage man skal afsætte.

Onsdag
Hvis man er til navne som Bryan Adams, Malk de Koijn, Danser med drenge og Hej Matamatik, skal man afsted allerede onsdag.

Læs også:

Se også: Endnu et topnavn til Skanderborg

Torsdag
Er man mere til britpop og gerne vil nå at opleve Blur, før de britiske gutter stopper karrieren, skal man indfinde sig i bøgeskoven i Skanderborg torsdag. Her kan også opleve danske succes-knægte som Kato, Tim Christensen and the Damn Crystals og Burhan G.

Læs også:

Se også: Britpop-brag i bøgeskoven

Fredag
Fredag spiller Kent og en anden god gammel kending, Mike & The Mechanics. Det er også her De Eneste To giver deres eneste koncert, ligesom man kan opleve skandale-rapperen Kidd for det, han oprindelig blev kendt for, nemlig sin musik.

Læs også:

Se også: Eneste koncert med De Eneste To

Lørdag
To af festivalens helt store navne står selvfølgelig på scenen lørdag aften. Det er Ice Cube og White Lies. Men hvis man er mere til dansk, kan man også få Rasmus Seebach, Dodo & The Dodos, Magtens Korridorer og Morten Breum.

Søndag
Der er al mulig grund til at blive hængende søndag. Smukfest-folkene har gemt en masse af det gode til sidst. Sidstedagen gemmer på en god blanding i form af Toto, Kashmir, TV-2, Aphabeat og Veronica Maggio.

Amerikansk afbud
Med offentliggørelsen af den foreløbige plakat kommer arrangørerne samtidig med en aflysning. Den amerikanske rapper Azealia Banks har droppet en stor del af sin sommertour for at gøre sit debutalbum færdigt.

Festivalen lover at komme op med, hvad de kalder 'en fuldgod erstatning'.

Årets Skanderborg Festival - eller Smukfest 2012 om man vil - finder sted fra 8. til 12. august.

Se mere om festivalen her.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere

Thomas Treo skamhører

1.Pan American: 'A Son' (Kranky-album/Ude 8. november)
2.Underworld: 'Drift Series 1' (Caroline-album/Ude 1. november)
3.The Good Ones: 'Rwanda, You Should Be Loved' (Anti-album/Ude 8. november)

Rune Melchior Sjørvad skamhører

1.Big Thief: 'Two Hands' (4AD-album/Ude nu)
2.Trentemøller: 'Obverse' (In My Room-album/Ude nu)
3.Allah-Las: 'Lahs' (Mexican Summer-album/Ude nu)
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere