Annonce:
Annonce:

3: Roskilde bliver (næsten) problemfri

Efter sidste års dækningsfarce har 3 oppet sig gevaldigt, men lover intet uden forbehold

I toppen af kontrakten står '3 har gjort alt, hvad der er fysisk muligt'. (Foto: Jesper Mortensen)
I toppen af kontrakten står '3 har gjort alt, hvad der er fysisk muligt'. (Foto: Jesper Mortensen)
Annonce:
Følg Musik
Følg DK MusikNYT

Hvis man sidste år under Roskilde Festival tog sig tiden til at ringe til samtlige gæster, så ville man i 27 procent af tilfældende kunne høre 'three is the magic number'-sangen.

Men de mange tusinde 3-kunder kunne ikke mærke magien, da 3's netværk under størstedelen af festivalen ikke gav ordentlig dækning, så i hobevis af 3 kunder fik reduceret deres smartphones til kameraer med lommeregnere.

Læs også:

Esbjerg-band åbner Roskilde Festival

3 indkaldte for nylig ekstrabladet.dk til møde om, hvordan de vil vise kunderne på Roskilde Festival, at deres udsagn '3 har Danmarks bedste mobilnetværk' ikke er hult.

Næsten ingen problemer
Ved mødet var 3's netværksdirektør Kim Christensen til stede.

Annonce:

ekstrabladet.dk havde på forhånd printet en kontrakt, hvorpå der står 'I 2012 bliver der ingen problemer med 3's netværk på Roskilde Festival', som vi gerne ville have Kim Christensen til at underskrive.

Ved begyndelsen af mødet meldte Kim Christensen raskt ud, at der ikke ville være nogen som helst problemer, men da han blev vist kontrakten, så fik han travlt med at nuancere.

Fysikkens grænser
- 3 får i år fem nye master sat op, så dækningen på pladsen bliver så god, at flere master faktisk ville give uønsket interferens, siger Kim Christensen.

Dermed er det ifølge 3 ikke fysisk muligt at få bedre dækning for deres kunder på pladsen.

Alligevel regner Kim Christensen med, at der kan opstå problemer i særligt pressede situationer. Det kan være i forbindelse med de allerstørste koncerter, hvis mange ønsker at uploade data samtidigt.

Annonce:

Løfte med forbehold
Desuden sponsorer 3 i år Roskilde Festival i et såkaldt officielt partnerskab, hvilket for kunderne betyder, at der vil være to stande, hvor man ud over at få opladet sin telefon også kan låne en ny, hvis ens egen går i stykker.

Den ene stand står ved Pavilion-området. Den anden i backstage- og presseområdet, hvor man må formode, at kun en brøkdel af 3's gæster har adgang.

Ekstra Bladet har nu Kim Christensens underskrift på kontrakten, som vi vil holde ham op på, hvis det skulle være relevant.

3's kommunikationschef Mette Christiansen tilføjede dog i toppen af kontrakten '3 har gjort alt, hvad der er fysisk muligt', inden Kim Christensen måtte skrive under.

Læs også:

Legende kommer på Roskilde

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
En formand, der gør, hvad der bliver sagt
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: