Jon Nørgaard: Jeg troede, det var slut

Et enormt arbejdspres har fået den tidligere Popstars-vinder til at droppe sine direktørposter

26-årige Jon Nørgaard har besluttet sig for at lægge sit liv om. På sin Facebook-side har han skrevet et langt indlæg, hvor han skriver, at han træder ud af sine selskaber som direktør, efter han har haft flere stressoplevelser.

- På mit sidste job på clubtouren med Clemens, troede jeg, at det var slut. Det har jeg troet mange gange, men denne gang var det anderledes slemt. Jeg var oppustet som en luftballon, da jeg satte mig ind i bilen på vej til Helsingør, på trods af at jeg ikke havde spist noget hele dagen. En række sure opstød og en enorm kvalmefornemmelse fulgte efter, en fornemmelse jeg havde under hele showet og som kulminerede i at jeg kastede op hele vejen hjem i bilen. Da jeg endelig ramte sengen, var jeg så svimmel, at jeg egentligt havde foreberedt mig på ikke at skulle vågne næste morgen, skriver han til sine venner på det sociale medie.

Det var dog ikke første gang, Jon Nørgaard fik en advarsel fra sin krop om, at den var helt gal. På en ferie sidste år i Sverige faldt han om.

- Jeg havde kørt alt for hårdt på i for lang tid. Hver gang det havde gjort ondt i brystet, maven eller hovedet havde jeg bare spist en pille, drukket et glas rødvin, eller bogstaveligt stukket en finger i såret, ligesom jeg gjorde i mine drenge år som fodboldspiller, når jeg oplevede et sidestik, skriver han.

Tæt på at bryde sammen
Da han kom hjem, opsøgte han lægen, som gav ham beskeden: 'Din levevis er meget usund, og din organisme er ganske tæt på at bryde sammen, så du bør absolut ændre din levevis, inden du tager varig skade.'

Dengang havde han for mange bolde i luften til at tage sig af de dårlig nyheder, så han ignorerede lægens anbefaling.

- Jeg har altid levet efter 'Lev stærkt, dø ung', men nu er det tid til at gøre noget andet, siger Jon Nørgaard til ekstrabladet.dk, da vi fanger ham til en uddybende kommentar til det filterløse indlæg.

Mange bolde i luften
Den snart 27-årige Jon Nørgaard fra Grenå, som hele Danmark lærte at kende i 2002, da han som kun 17-årig vandt tv-programmet Popstars, var spået til at blive et stort navn på den danske musikscene. Men en karriere, der aldrig rigtig kom i gang og en voldsdom, der blev udpenslet i medierne, satte en markant bremse på det hele i nogle år.

Læs også:0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere

Thomas Treo skamhører

1.Pan American: 'A Son' (Kranky-album/Ude 8. november)
2.Underworld: 'Drift Series 1' (Caroline-album/Ude 1. november)
3.The Good Ones: 'Rwanda, You Should Be Loved' (Anti-album/Ude 8. november)

Rune Melchior Sjørvad skamhører

1.Big Thief: 'Two Hands' (4AD-album/Ude nu)
2.Trentemøller: 'Obverse' (In My Room-album/Ude nu)
3.Allah-Las: 'Lahs' (Mexican Summer-album/Ude nu)
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere