Remee og Chief 1 bag nyt selskab

De to hitmagere kunne ikke finde de rette folk til at udgive deres musik - derfor har de lavet deres eget pladeselskab

Remee har sammen med Chief 1 lavet pladeselskabet Reach. (Foto: Linda Johansen)
Remee har sammen med Chief 1 lavet pladeselskabet Reach. (Foto: Linda Johansen)
Følg Musik
Følg DK MusikNYT

- Det hedder Reach, siger Cheif 1 stolt, da han fortæller, at han er gået sammen med Remee og har lavet en spritnyt pladeselskab.

- Kan du se det i navnet....Re for Remee, a for and og ch for Cheif 1, siger musikmageren med lysende øjne.

Det nye selskab har set dagens lys efter, at makkerparret sammen med Isam B skrev nummeret ' Should've Known Better', der i januar noget overraskende blev nummer et ved Dansk Melodi Grand Prix 2012.

LÆS OGSÅ:

Chief 1 fandt Soluna på facebook

Måtte gøre noget
- Pludselig vandt vi, og så var vi nødt til at gøre noget, siger Remee og viser stolt selskabets logo frem på sin telefon.

Det er nogle rutinerede herrer, der står bag Reach - og det er faktisk hele grunden til, at pladeselskabet overhovedet er blevet en realitet.

- Vi har begge to så meget erfaring - Remee fra udlandet og jeg fra min base her i Danmark - så vi kan faktisk gøre alting selv, siger Chief 1 og kalder duoen for 'the perfect match'.

- Remee tager rundt og klarer alt det praktiske med møder og sådan noget. Det er han pisseskarp til. Så klarer jeg det musikalske og det kreative, siger chefen.

Gør det selv
Netop på grund af deres erfaring er det svært for de to sangskrivere at gå på kompromis og finde folk, der lever op til deres krav.

- Derfor besluttede vi, at vi hellere vil gøre tingene selv. Om det så er at pakke cd'ere og køre dem til Fona i Aabenrå, siger Remee.

LÆS OGSÅ:

MGP: - Fuck det der med at komme i bås

Det nye pladeselskab har allerede den første plade i mixerpulten. Det bliver den danske Grand Prix-vinder, Solunas, debutplade.

Præcis hvornår den kommer, kan makkerparret ikke sige noget om. Først skal de nemlig til Baku og støtte den 22-årige sangerinde, når hun ved det Det Europæiske Melodi Grand Prix skal synge 'Should've Known Better'.

LÆS OGSÅ:

Fra gademusikant til Grand Prix-stjerne

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+