Kugleskøre Graham 'nosser' i det

Lukas Graham har noget med nøgne kugler. Successangeren, der har bryster på sit albumcover, har nu også kønsdele på Twitter

'Lille spejl på væggen der, hvem ejer de gyldne nosser her?', skriver Lukas Graham til billedet her, som han har lagt på Twitter. (Foto: Twitter)
'Lille spejl på væggen der, hvem ejer de gyldne nosser her?', skriver Lukas Graham til billedet her, som han har lagt på Twitter. (Foto: Twitter)

Alt hvad 23-årige Lukas Graham Forchhammer rører ved, bliver tilsyneladende til guld.

Læs også:

Se også: Lukas Graham gennembanker Madonna

Successangeren storsælger sit debutalbum, som kort og godt bare hedder 'Lukas Graham'. Og i sidste weekend vandt han sammen med sit band, som også kort og godt hedder Lukas Graham, prisen 'Lytterhittet' ved årets P3 Guld.

Det blev fejret på god gedigen drengerøvsmaner med Gammel Dansk til tørstige sjæle ved showet.

Læs også:

Lukas Graham og de glade drenge med prisen. (Foto: Mogens Flindt) DK MusikNYT - 7. apr. 2012 - kl. 01:33 TV: Lukas uddelte Gl. Dansk og Fernet Branca

Men her stoppede drengestregerne ikke. Efterfølgende kom der godt gang i løjerne, da en person forevigede endnu et gyldent øjeblik i den tidligere Krumme-skuespillers musikalske karriere.

Lukas Graham, der før sin stormende entre på den danske musikscene bedst kendt som Krummes lillebror Grunk i Krumme-filmene, har lagt et billede på Twitter af en ukendt fyr, som lader sine ædlere dele hvile på P3 Guld-prisen.

Tosset med kugler
Hvem personen er, vides ikke. Det eneste, sangeren skriver, er 'Lille spejl på væggen der, hvem ejer de gyldne nosser her?'.

Lukas Graham er åbenbart vild med kuglerunde, bare kønsdele.

Coveret af hans debutalbum prydes af et par meget omdiskuterede nøgne bryster, som har været årsag til stor debat. Blandt andet har iTunes censureret brysterne, som sidder på 'Damen med flaskerne' fra kunstværket af samme navn.

Læs også:

Se også: Lukas Grahams bare bryster forbydes

1 af 2 Vidunderknægten Lukas Graham fyrede den af både på og udenfor scenen til P3 Guld. (Foto: Mogens Flindt)
2 af 2 'Lille spejl på væggen der, hvem ejer de gyldne nosser her?', skriver Lukas Graham til billedet her, som han har lagt på Twitter. (Foto: Twitter)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere

Thomas Treo skamhører

1.Pan American: 'A Son' (Kranky-album/Ude 8. november)
2.Underworld: 'Drift Series 1' (Caroline-album/Ude 1. november)
3.The Good Ones: 'Rwanda, You Should Be Loved' (Anti-album/Ude 8. november)

Rune Melchior Sjørvad skamhører

1.Big Thief: 'Two Hands' (4AD-album/Ude nu)
2.Trentemøller: 'Obverse' (In My Room-album/Ude nu)
3.Allah-Las: 'Lahs' (Mexican Summer-album/Ude nu)
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere