Dansk band på turné med Backstreet Boys

A Friend in London skal ud at lege med de store, når de snart drager på turné med Backstreet Boys og New Kids On The Block

Sammen med de to boybands gæster A Friend in London Danmark den 12. maj i Herning.
Sammen med de to boybands gæster A Friend in London Danmark den 12. maj i Herning.

2012 bliver et skælsættende år for det danske succesband A Friend in London, der netop har annonceret, at de spille sammen med de lidt mere erfarne drengerøve i faget.

21. april skal bandet nemlig spille support for New Kids On The Block og Backstreet Boys, der begynder deres Europaturné i Dublin. I anledningen af dette udgiver A Friend in London en ny version af ' New Tomorrow', de har lavet i samarbejdet med Howie D. fra Backstreet Boys.

LÆS OGSÅ: Trods forsinkelse: Howie D. klar til Grand Prix

Den nye version udkommer sammen med deres nye single ' Get Rich in Vegas' 16. april.

Fra Vostrup til verdensturné
A Friend In London blev dannet i 2005, da de fire unge drenge mødte hinanden på Vostrup efterskole. Derefter tog det fart for det unge drengeband, og i 2008 blev drengene internationalt kendte, da de vandt finalen i den store europæiske musikkonkurrence 'Bodog Million Dollar Battle'.

I 2011 trak drengene også en overbevisende sejr hjem ved Dansk Melodi Grand Prix, og kun tre dage efter rejste bandet til Canada for at turnere.

LÆS OGSÅ: A Friend In London på hospitalet

Men nu er det altså tid til at spille sammen med toppen af poppen, når det gælder drengebands. Sammen med Backstreet Boys og New Kids On The Block drager drengene på en lang turné, hvor de skal besøge England, Holland, belgien, Schweiz, Sverige, Norge og ikke mindst Danmark.

Derudover har bandet netop indspillet sit debutalbum i Toronto i samarbejde med produceren David Botrill, der har produceret musik for navne som Smashing Pumpkins, Muse, Placebo og Kid Rock.

Debutalbummet, der hedder noget så enkelt som 'A Friend in London' udkommer sidst i maj.