Kato bliver første dj på Plænen i Tivoli

For første gang nogensinde er en dj blevet inviteret til at spille til Fredagsrock i Tivoli. Kato er stolt

- Nu skal jeg så bare bevise, at jeg er berettiget til at være i Tivoli, siger Kato. (Foto: Anthon Unger)
- Nu skal jeg så bare bevise, at jeg er berettiget til at være i Tivoli, siger Kato. (Foto: Anthon Unger)

Når Fredagsrocken igen indtager Tivoli, bliver det vanen tro ikke kun med rock på programmet. Der er alt fra popsangerinder til indiebands og hiphopdrenge - og som noget helt nyt også en dj.

Kato, der har hittet stort med numre som 'Sjus' med Ida Corr og 'Speakers On' sammen med Infernal, har nemlig fået lov at være den første dj nogensinde til at spille et helt set på Plænen i Tivoli.

LÆS OGSÅ:

Se også: Tivolis musikalske landgangsbrød

Pres på
- Det betyder sindssygt meget for mig. Jeg tager det som et kæmpe cadeau, at jeg får lov at være den første og forhåbentlig ikke den sidste, smiler Kato og uddyber:

- Der er lidt pres på, for jeg bliver nødt til at gøre det godt, så nogle af mine kolleger kan få lov at spille på Plænen næste år, siger han.

Det største
Sidste år spillede den populære dj på flere af Danmarks festivaler, men alligevel er scenen i Tivoli noget helt specielt for ham.

- Det er kæmpestort. Nu er der ikke særlig meget mere tilbage, jeg kan få lov at prøve. Nu skal jeg så bare bevise, at jeg er berettiget til at være her, siger han.

- Jeg er jo ikke et rockband med trommer og guitarer og 17 instrumenter på scenen. Det jeg laver, er live på en anden måde, end man er vant til, og det er udfordringen at overbevise folk om, at det også kan være fedt, siger Kato.

Hvordan han skal gøre det, er han ikke i tvivl om.

- Publikum er mit vigtigste instrument. Hvis man kan spille ordentligt på det, og man kan få folk til at føle, at de er med i det, frem for at de bare står og kigger, så opstår der magi.

Kato i Tivoli spiller 31. august.

0 kommentarer
Vis kommentarer