DR jubler over Lionel Richie til 'X Factor'

Den meget omtalte kombination af Lionel Richie og Rasmus Seebach gæster 'X Factor'-studiet

Lionel Richie og Rasmus Seebach har været i studiet sammen. Nu vil den amerikanske sanger også med danskeren på scenen. (Foto: Universal)
Lionel Richie og Rasmus Seebach har været i studiet sammen. Nu vil den amerikanske sanger også med danskeren på scenen. (Foto: Universal)


Se også: Lionel Richie vil på scenen med SeebachSe også: Hør Seebach synge med Lionel Richie

Det har svirret med rygter de seneste dage, og nu kan DR bekræfte, at den er god nok. Rasmus Seebach og Lionel Richie optræder sammen i femte liveshow af årets 'X Factor'-sæson fredag d. 9. marts.

Det sker i anledning af, at musiktemaet den aften bliver 'Rasmus Seebach', og i den forbindelse vil d'herrer Seebach og Richie for første gang på direkte tv synge deres nye version af klassikeren 'Say You, Say Me', som på et døgn gik nr. 1 på iTunes' singlehitliste i Danmark.

Den danske popstjerne og den amerikanske pop-veterans duet er at finde på Lionel Richies kommende album 'Tuskegee', der udkommer i Danmark den 5. marts.

- Vi kan slet ikke få armene ned af begejstring over det her. At få duet-besøg af Danmarks største mandlige stjerne og en af de seneste 30 års største amerikanske musiklegender kan kun blive et af de mest unikke øjeblikke i dansk X Factor-historie. Jeg synes, det er en fantastisk gave at give til både seerne og vores hårdtarbejdende deltagere, som i den grad fortjener at skulle dele scene den aften med en af klodens store musikikoner, siger DRs underholdningschef Jan Lagermand Lundme.

Mens seerne altså allerede nu kan se frem til at opleve 'Say You, Say Me', må de væbne sig med tålmodighed i forhold til, hvilke Rasmus Seebach-numre deltagerne skal synge. Det bliver først offentliggjort dagen inden 5. live-show.

0 kommentarer
Vis kommentarer