Springsteen er billet-flop i Roskilde

De blot 5000 endagsbilletter til lørdagen, hvor rockstjernen optræder, er stadig ikke solgt

Bruce Springsteen på besøg i Herning i sommeren 2009. (Foto: Ernst van Norde)
Bruce Springsteen på besøg i Herning i sommeren 2009. (Foto: Ernst van Norde)

Da Roskilde Festival i 2009 begyndte at sælge endagsbilletter, og dermed gik på kompromis med egen ideologi om, at et besøg på festivalen var en helhedsoplevelse, åbnede det op for, at folk med sovepose-fobi fik mere lukrative muligheder for at opleve deres favoritnavne.

LÆS OGSÅ:

Se også: Bossen brød aftale med Roskilde

I år ville det umiddelbart virke oplagt, at Bruce Springsteens overvejende modne publikum kunne blive fristet af en endagsbillet, men noget overraskende er de relativt beskedne 5000 billetterne endnu ikke udsolgt til lørdag 7. juli, hvor den amerikanske rocksanger ifølge sin hjemmeside optræder.

LÆS OGSÅ:

Se også: Mandfolk i modvind

Billetterne blev sat til salg 1. december og koster 920 kroner plus gebyr - en billet til alle dage koster 1810 kroner plus gebyr.

Roskilde ikke overrasket
Den manglende interesse for endagsbilletter til Springsteen-koncerten overrasker dog ikke Roskilde Festivalens talskvinde, Christina Bilde:

- Nej, endagsbilletter plejer ikke at være udsolgt på nuværende tidspunkt, og vi har jo ikke sagt, at Springsteen spiller lørdag. Måske er det derfor, de ikke er solgt, udtaler Christina Bilde til Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ:

Se også: 84.000 Springsteen-billetter revet væk

Sidst rockveteranen fra New Jersey besøgte Danmark samlede han 50.000 i Herning anno 2009. I Norge solgte Springsteen i november 84.000 billetter på under to timer til sommerens koncerter i Oslo og Bergen.

LÆS OGSÅ

Se også: Slatten ny single af Springsteen

Bossen udgiver nyt album, 'Wrecking Ball ', mandag 5. marts.

0 kommentarer
Vis kommentarer