Cutfather har ukendt Whitney-nummer i skuffen

Den danske 'X Factor'-dommer og producer arbejdede i en måned med et remix af den nu afdøde musiker

Cutfather er ligesom 'X Factor'-deltagerne vant til at få nej. Det fik han af Whitney Houston - eller i hvert fald hendes pladeselskab, da han lavede et remix af hendes 'My Love is Your Love'. (Foto: Rumle Skafte)
Cutfather er ligesom 'X Factor'-deltagerne vant til at få nej. Det fik han af Whitney Houston - eller i hvert fald hendes pladeselskab, da han lavede et remix af hendes 'My Love is Your Love'. (Foto: Rumle Skafte)

Cutfather fik nyheden om Whitney Houstons alt for tidlige død på ekstrabladet.dk.

- Jeg synes jo bare, det er tragisk. Amy Winehouse, Michael Jackson og nu hende - det er alle de store helte, siger 'X Factor'-dommeren.

LÆS OGSÅ:

Whitneys familie afslører: Det var en overdosis

Som international producer har Cutfather arbejdet med en lang række store navne. Han har også haft fingrene dybt nede i et af den nu afdøde megastjernes hits.

- Jeg har siddet og arbejdet med hendes grundbånd og hendes ting på meget tæt hold.

- Jeg har lavet et remix af et af hendes sidste rigtig store hits, 'My Love is Your Love', som hun lavede med Wyclef Jean, fortæller han til Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ:

Her er Whitneys største hits

Han fik tilbuddet om at arbejde med nummeret, fordi han har kendt Whitneys pladeselskabsmand Clive Davis i en del år.

- De lavede en originalversion af nummeret, og så ville de gerne have Joe Belmaati og mig til at lave en version til det europæiske marked. De synes ikke den oprindelige version passede så godt til Europa, men de endte med at gå med den alligevel.

- Vi var igennem fire-fem produktioner af det nummer, så jeg arbejdede på det i over en måned, men det lykkedes ikke til sidst. Og nummeret kom aldrig ud i den version, som vi lavede, så jeg har faktisk noget uudgivet af hendes liggende derhjemme, fortæller Cutfather, der dog ikke regner med at kunne lave store penge på remixet nu, hvor Whitney som så mange andre afdøde kunstnere oplever et salgsboom.

- Jeg ved ikke helt, om det er noget, der skal udgives, for der er jo ret mange rettigheder forbundet med sådan noget. Nummeret kom jo ud i en anden form, så spørgsmålet er, om man overhovedet kan få tilladelse til at udgive det, siger produceren til Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ:

Død Whitney storsælger