Tim C.: Min perfekte plade er fra 2003

Forsangeren i 1990'ernes band Dizzy Mizz Lizzy mener, at han som soloartist har lavet det bedste album

- Mit andet soloalbum, 'Honey Burst', gav mig en kæmpe tilfredsstillelse. Det var den plade, jeg altid havde drømt om at lave, siger Tim Christensen. (Foto: Jakob Jørgensen)
- Mit andet soloalbum, 'Honey Burst', gav mig en kæmpe tilfredsstillelse. Det var den plade, jeg altid havde drømt om at lave, siger Tim Christensen. (Foto: Jakob Jørgensen)

Dizzy Mizz Lizzy var rockmusik - og nogle gange hård rock. Men som soloartist har Tim Christensen for alvor prøvet kræfter med sin mere følsomme side. Og det kom der ifølge ham selv den perfekte plade ud af i 2003.

LÆS OGSÅ:

Børn? Det tog er efterhånden kørt

- At kunne bevise mig som soloartist, og at jeg ikke havde brug for de andre, var en kæmpe oplevelse for mig. Jeg er stolt over, at det også kunne lykkes på egen hånd.

- Mit andet soloalbum, 'Honey Burst', gav mig en kæmpe tilfredsstillelse. Det var den plade, jeg altid havde drømt om at lave. Jeg havde nået drømmen og målet om den perfekte plade, fortæller Tim Christensen selvtilfredst.

Svær opfølger
Men samtidig med opfyldelsen af målet efterlod det også problemer for musikeren, der ikke var færdig med at lave musik.

- Det gjorde det jo rigtig svært at lave den næste plade, for hvor skulle jeg nu gå hen? siger han og slår ud med armene.

Siden har musikeren udgivet albummet 'Superior' i 2008 og det aktuelle 'Tim Christensen & The Damn Crystals'.

Musikeren føler sig meget privilegeret over, at han både har haft en karriere som forsanger i et band og som soloartist.

Glædestrip
- Jeg er privilegeret, for min karriere er ret lang, og det er jeg stolt af. Det er fedt stadig efter 15-16 år at have et publikum, der gider at høre på, hvad jeg sender ud, smiler han.

LÆS OGSÅ: Tim C. Jeg er mere end Dizzy Mizz Lizzy

Tim Christensens største oplevelse kan der dog ikke sås tvivl om.

- Det åbenlyse højdepunkt var med Dizzy sidste år på Roskilde, fordi det var så massivt. Solen skinnede, alle var glade, der var et hav af mennesker. Det var et glædestrip, hvor alt gik op. Det var virkelig fedt og absolut peaket i mine mange oplevelser, siger han.