Annonce:
Annonce:

Fallulah har præstationsangst

Sangerinden Fallulah bryder sig ikke om at snakke foran en masse mennesker og holde tale

Fallulah er nødt til at holde tale indimellem, når hun løber med diverse musikpriser. Her er det en DMA-statuette. (Foto: Mogens Flindt)
Fallulah er nødt til at holde tale indimellem, når hun løber med diverse musikpriser. Her er det en DMA-statuette. (Foto: Mogens Flindt)
Annonce:
Følg Musik
Følg DK MusikNYT

Hun giver den gas på scenen med numrene 'Out Of It' og 'Bridges', men når musikken stopper, er det ikke bare gag og løjer for Fallulah. Sveden pibler nemlig frem, når hun skal tale foran et helt publikum.

- Jeg har altid præstationsangst. Men jeg optræder alligevel, for der er jo ingen vej udenom. Nu har jeg vænnet mig til at stå og synge på scenen, men det er stadigvæk svært for mig at stå og snakke foran en masse mennesker, fortæller sangerinden.

LÆS OGSÅ:

Fallulah siger 'fuck af' til fan

Tør i halsen
Og præstationsangsten efterlader også ubehagelige fysiske symptomer hos den unge Fallulah:

- Jeg kan mærke det rent fysisk på kroppen - på min stemme, og at jeg bliver helt tør i halsen. Det er alle de klassiske ting. Men det værste er klart at stille mig op og tale, siger hun.

Annonce:

Fallulah voksede op i Tårnby på Amager som datter af en rumænsk far og dansk mor. Faren var koreograf i balkandans, mens moren var danserinde.

Mistede far som niårig
De første år i den nu 26-årige kvindes liv var derfor præget af en meget hektisk aktivitet med danseture på Balkan og i Østeuropa.

Det hele sluttede dog, da Fallulahs far døde, da hun var ni år gammel.

Mor og datter flyttede til Jyderup, hvor Fallulah fortsatte med at danse og tog sin studentereksamen på Kalundborg Gymnasium og HF i 2004.

New York og Broadway Dance Center var næste stop for den daværende 21-årige sangerinde, inden hun til sidst vendte tilbage til København for at prøve sin sangkarriere af.

En karriere der har udmøntet sig i P3 Prisen og de medfølgende 100.000 kroner ved prisuddelingen P3 Guld den 14. januar 2011 og senest Gaffa-Prisen for Årets Danske Hit med sangen 'Out Of It'.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: