Annonce:
Annonce:

TV: 'Bamse' danser ballet i ny Per Vers-video

Rapperen Per Vers får besøg af både Povl Dissing og skuespilleren Søren Hauch-Fausbøll, bedre kendt som manden inde i Bamse

Annonce:
Følg Musik
Følg DK MusikNYT

Du har sikkert aldrig hørt Povl Dissing medvirke på et rap-nummer, og du har sikkert heller aldrig set skuespilleren Søren Hauch-Fausbøll - manden der i årevis har været inde i Bamse fra 'Bamses Billedbog' - forsøge sig som balletdanser.

SE VIDEOEN OVER ARTIKLEN

Begge mærkværdigheder kan imidlertid opleves i den nye musikvideo fra den danske rapper Per Vers, der i nummeret 'Fri og Fallit', rimer løs i kulisserne på Det Kongelige Teater.

– Jeg optrådte på Det Kongelige Teater i starten af året - et sted, min lavkulturelle røv aldrig havde besøgt før, og blev selvfølgelig betaget af rammerne. Så jeg spurgte på stedet om jeg måtte vende tilbage og skyde en video, siger Per Vers til ekstrabladet.dk.

SE OGSÅ: TV: Muppetdukkerne Bert & Ernie som hårde rappere

– Søren Hauch-Fausbøll var også på scenen samme aften - og han er jo perfekt til sådan et depressivt nummer i mol med sin melankolske udstråling. Det var ikke sådan lige til. Det Kongelige havde éen aften hele efteråret, hvor der ikke enten var forestilling eller prøve, så det var jo fantastisk, at alle de her travle mennesker kunne præcis dén dag, siger rapperen.

Per Vers udgav i foråret sit andet album 'EGO', hvor 'Fri og Fallit' også kan findes. Han har alene i efteråret optrådt med intet mindre end 95 shows.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: