Metallica spiller i dansk fængsel

Lars Ulrich og co. giver koncert i det tidligere Horsens Statsfængsel til sommer

Frontbrøler James Hetfield og resten af Metallica giver fængslende koncert til sommer. (Foto: AP)
Frontbrøler James Hetfield og resten af Metallica giver fængslende koncert til sommer. (Foto: AP)

LÆS OGSÅ: Metallica-fans vil dræbe Lou Reed

LÆS OGSÅ: Rihanna har kastet sig over Metallica

Havde man håbet på en dansk festivalkoncert med Metallica, ser det ud til, at man kommer til at danse skuffet rundt om juletræet.

I stedet kan man glæde sig over, at der måske ligger en billet til en rockoplevelse af de mere usædvanlige under træet. Metallica har nemlig beslutttet sig for den 6. juni at spille koncert i det gamle fængsel i Horsens.

Nyheden står at læse på Metallicas egen hjemmeside, hvor de kalder koncertstedet 'The Prison' og forsikrer deres fans om, at det skam er et vaskeægte fængsel, der skal danne ramme om deres danske sommerkoncert, hvor de lover at fremføre 'The Black Album' i sin helhed.

Bandet oplyser, at konceptet med at fremføre hele 'The Black Album' skyldes, at det er (cirka) 20 år siden den storsælgende skive røg i handlen. Det skete i august 1991.

I en pressemeddelelse til sine danske fans skriver trommeslager Lars Ulrich:

Tilbage i det danske. Tilbage i fædrelandet. Efter fem fede koncerter i Forum i sommeren '09, skal vi mødes igen med vores danske venner, indvie et nyt koncertsted i Horsens, spille The Black Album i dets helhed og oven i købet komme en tur i fængsel!!!! Jeg glæder mig som et lille barn. Vi ses i juni”

Lars, jeres danske trommeslager

Koncertarrangør Frank Panduro fra Horsens & Friends er ligeledes svært begejstret for udsigten til sommerens rockbrag:

- Vi har svært ved at få armene ned af begejstring! Først og fremmest er det en stor ære at få lov at præsentere Metallica. Her er vi virkelig i den tunge rocks topklasse, og albummet er uden tvivl et af de bedste nogensinde – alle kender sangene.

40.000 i fængsel
Panduro oplyser, at han ser frem til at tage 'Fængslet' i brug, der nu har stået tomt i fem år:

- Vi indretter et koncertområde med plads til 40.000 tilskuere på plænerne vest for fængslet. Det bliver fantastisk at opleve netop Metallica i disse unikke og rustikke omgivelser, siger Frank Panduro.

Salget af billetter til koncerten i Horsens starter torsdag den 8. december kl. 10.00. Billetterne sælges via www.billetlugen.dk, i Fona-butikkerne og ved personligt fremmøde på 'Fængslet', Fussingsvej 8, Horsens.

Billetterne koster 695 kr. plus gebyr.

Læs mere om Metallica-koncerten på www.metallica.com og www.faengsletihorsens.dk

1 af 2 Lars Ulrich ser frem til at spille i Horsens. (Foto: AP)
2 af 2 Frontbrøler James Hetfield og resten af Metallica giver fængslende koncert til sommer. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer