Tim Christensen vil spille 12 minutter mere

Sangeren giver sin støtte til Thornings plan om, at danskerne skal arbejde 12 minutter mere

Tim Christensen er klar til at tage en tørn for samfundet og spille 12 minutter længere til hver koncert. (Foto: Claus Bjørn Larsen/Polfoto).
Tim Christensen er klar til at tage en tørn for samfundet og spille 12 minutter længere til hver koncert. (Foto: Claus Bjørn Larsen/Polfoto).

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) har tordnet mod Helle Thorning-Schmidt (S), fordi han ikke mener, at hendes plan om, at danskerne skal arbejde 12 minutter, er konkret nok.

Men nu kan Helle Thorning-Schmidt pege på et helt konkret resultat, som vil få betydning for mange tusind danske koncertgængere.

Sangeren Tim Christensen skriver nemlig på sin Facebook-profil, at han er parat til at arbejde længere, når han går på scenen:

- Skal gerne spille 12 minutter længere til alle koncerterne fra nu af...Det skal da ikke være det, skriver Tim Christensen på sin Facebook-profil.

Det har indtil videre fået 724 fans til at klikke 'det kan jeg godt lide'-knappen på Tim Christensens profil.

Du skal spille hver dag
- Skønt at du vil det, så tager jeg osse 12 min. mere på jobbet:-), skriver Jeannette Friis.

Flere fans sætter dog samtidig fingeren på det ømme punkt i Tim Christensens tilbud:

- Men så skal du spille koncert hver dag, ellers holder planen jo ikke:-), skriver Peter Kold med henvisning til, at S og SF's plan går ud på, at danskerne skal arbejde 12 minutter mere om dagen - ikke kun, når de spiller koncert i Vega i weekenden.

Henrik Michelsen har dog forståelse for, at Tim Christensen vil spille længere:

- Ellers skal du bare blive ved, til du er 68, skriver han med henvisning til, at alternativet til at arbejde mere er regeringen, DF og De Radikales plan om at forringe efterlønnen og hæve pensionsalderen.

12 minutter mindre
Tim Christensens tilbud kan dog også rumme en fare for Helle Thorning-Schmidts plan om at få danskerne til at arbejde mere. I hvert fald skriver Sanne Hitchinson Rasmussen:

- Super - så arbejder jeg 12 minutter mindre - så har jeg tid til at være længere tid til dine koncerter; o)

En bruger kommer også med et godt råd til, hvordan Tim Christensen kan slippe nemmest igennem det hårde ekstraarbejde:

- Mon ikke lidt sceneshow og nogle kostumeskift kunne redde nogle ekstra minutter..., lyder rådet.