Sensation: Kompensation til offer

Den unge mand, der blev ramt af en jernknude under Sensation, har fået kompensation for sin skade

Kasper, der blev ramt af sjæklen er tilbage på arbejde efter Sensation-skaden. (Privatfoto)
Kasper, der blev ramt af sjæklen er tilbage på arbejde efter Sensation-skaden. (Privatfoto)

Efter to sygedage, hvor Kasper har plejet sin skadede skulder, er har han i dag været tilbage på sit job. Den 24-årige mand blev lørdag aften ramt af en tung metalknude, da han sammen med sine venner festede til Sensation i Parken.

LÆS OGSÅ: Sensation: Jeg blev ramt af flyvende metal

Aftenen sluttede brat for Kasper, der måtte en tur på skadestuen for at få besigtiget den skade, han fik efter mødet med sjæklen.

- Heldigvis strejfede den mig kun. Der er ikke brækket noget. Jeg har nærmere fået brandmærker, siger Kasper, der helst bare vil lægge den dramatiske hændelse bag sig.

Kompensation
Fra Parken har han fået tilbud om kompensation i form af billetter til kommende arrangementer i nationalarenaen. Og Neon, der arrangerer den danske del af Sensation-festen, har tilbud Kasper, at han kan få refunderet sin Sensation-billet samt erstattet sit ødelagte tøj.

LÆS OGSÅ: Mystisk metal-dims fundet i Parken

Stik imod i søndags erkender Neon nu, at jernknuden kan stamme fra opsætningen af den kæmpe hvide fest.

- Vi tager ansvaret og vi vil ikke skyde skylden videre, siger Philip Agerbech fra Neon til Ekstra Bladet.

Samaritterne
- Søndag sagde du til Ekstra Bladet, at ingen samaritter havde hørt om Kaspers skade. Men de selv samme samaritter har skrevet en rapport om uheldet. Hvordan hænger det sammen?

- Jeg har ikke selv set rapporten, men jeg har måske spurgt om det forkerte. I søndags fik jeg informationen om, at der ikke var nogen, der var blevet kørt på skadestuen. Det har han jo åbenbart selv gjort, siger Philip Agerbech.

Sagen slutter
Neons nye melding betyder, at sagen om sjæklen for Parkens vedkommende her.

- Den stammer fra produktionen, siger Parkens sikkerhedschef Jan Olsen og understreger endnu en gang, at den tung sjækle ikke stammer fra Parken.

- Så du er helt tryg ved at skulle holde arrangementer i Parken igen?

- Ja, lyder det klart fra sikkerhedschefen.