Alle vil se Medina: Fans rejser i timevis

Den danske vinder af en MTV Europe Music Award er for alvor blevet et kendt navn ude i verden. Det mærker hun til sine internationale koncerter, hvor folk har rejst langvejs for at se hende

Medina fejrede sin anden MTV-award på scenen i Øksnehallen. (Foto: MTV/Martin Rosenauer)
Medina fejrede sin anden MTV-award på scenen i Øksnehallen. (Foto: MTV/Martin Rosenauer)

Onsdag aften blev Medina hædret ved den store musikfest MTV EMA Pre-Party i Øksnehallen i København. Her modtog hun prisen 'Best Danish Act'.

- Prisen betyder alt for mig, for det er fans, der stemmer. Det er bare så stort. Jeg er meget glad, siger Medina, der som den første har været nomineret til prisen tre år i træk, ligesom hun er den første, der har vundet den to gange.

LÆS OGSÅ:  Medina skriver MTV-historie

Rejser timevis for koncerter
Første gang, Medina blev hædret af MTV, var tilbage i 2009.

- Der er sket meget i min karriere, siden jeg fik prisen første gang. Jeg er lige kommet hjem fra en amerikansk turné, jeg var på i to uger. Jeg var bare rundt og opleve livet og verden og har for eksempel været på sightseeing i Washington klokken halv tolv om natten. Jeg oplever så mange fantastiske ting, siger den danske sangerinde, som for alvor kan mærke sit internationale gennembrud, når hun optræder i udlandet.

- De amerikanske fans tager helt vildt godt imod mig. De bakker meget op, og der er folk, der har kørt ni timer for at komme og se mig. En anden havde kørt seks timer. Der var en, der var fløjet fra Grækenland for at komme og se mig og en anden fra Dubai. Det er meget overvældende, siger Medina.

LÆS OGSÅ: Peter til fest uden Amalie: - Hun skal ikke være nervøs

Du kan se optagelserne fra MTV EMA Pre-Party på MTV på søndag, hvor programmet bliver sendt umiddelbart før det internationale show vises live fra Belfast. Det er fra klokken 19.00.