Dansk fiasko for Lady Gaga

HITLISTENYT: Kun 4500 herhjemme har købt superstjernens 'Born This Way' på to uger

Coveret til Nik & Jays aktuelle 'Engle eller dæmoner'.
Coveret til Nik & Jays aktuelle 'Engle eller dæmoner'.

Lady Gaga har hidtil spankuleret fra succes til kæmpesucces i sin korte karriere, men nu virker det som om, at verden er ved at være mæt af kransekagefiguren.

Popfænomenets nye album, 'Born This Way', gik planmæssigt ind som nummer 1 i 27 lande, men salgstallene er knap så imponerende.

LÆS OGSÅ: LADY GAGA I KEJSERINDENS NYE KLÆDER

Blot 4500 danskere har købt pladen i løbet af de fjorten dage, den har været i handelen, og 'Born This Way' er nede som nummer 3 herhjemme med beskedne 1418 afsatte enheder i sidste uge. Debuten 'The Fame'/'The Fame Monster' blev solgt 90.000 gange i Danmark.

I Storbritannien og USA forsvarer Lady Gaga sidste uges 1. pladser, men newyorkerens salg i hjemlandet blev i anden uge reduceret med hele 84 procent i forhold til debutugen.

Medina på toppen igen
Nik & Jay er tilbage på 1. pladsen i Danmark med 'Engle eller dæmoner', der nu har sammenlagt 5 uger helt i top. 1643 solgte eksemplarer var nok til at holde konkurrenterne bag sig.

LÆS OGSÅ: NIK & JAY: FRA HIMMEL TIL HELVEDE

Heidi Herløw - der engang var med i 'X Factor' - har svært ved at sælge sit andet album, 'Talisman', som fristede sølle 150 i løbet af første uge.

LÆS OGSÅ: MEDINA NUMMER 100+ I USA

Medina er fortsat ikke nået ind på den amerikanske Top 100, men aarhusianeren scorer endnu en 1. plads i Danmark med sin nye single, 'For altid', der debuterer som nummer 1.

1 af 3 Coveret til Heidi Herløws comeback-skive, 'Talisman'.
2 af 3 Lady Gaga - popsangeren har svært ved at leve op til sin egen succes. (Foto: Zuma)
3 af 3 Coveret til Nik & Jays aktuelle 'Engle eller dæmoner'.
0 kommentarer
Vis kommentarer