Derfor er Seebachs mor ikke med i video

Rasmus Seebach dedikerer sang til sin mor, men hun medvirker ikke i musikvideoen ligesom hans bror og søster

Rasmus Seebach forsikrer, at hans mor er med i alt, hvad han laver. (Foto: Klavs Bo Christensen)
Rasmus Seebach forsikrer, at hans mor er med i alt, hvad han laver. (Foto: Klavs Bo Christensen)

Med tekster som 'Jeg går mod mit barndomshjem, ned ad gaden som jeg kender så godt' og 'Når jeg ser på dig, så finder jeg vejen hjem igen' har Rasmus Seebach dedikeret sangen 'I mine øjne' til sin mor, Karen Seebach.

Alligevel medvirker hun ikke i musikvideoen til sangen, hvor Rasmus Seebach ellers både besøger sin storebror Nicolai og sin lillesøster Marie.

Medina får smæk af Malk de Koijn

- Jeg synes bare, at det var fedt, at det ikke blev for meget af det gode. Man kan godt lade lidt være op til fantasien og måske tvinge mennesker til at bruge vores dygtige hjerner engang imellem, siger Rasmus Seebach.

I musikvideoen besøger han først sin søster på arbejdet og derefter broren i hans hjem, før han til sidst går ned ad sin barndomsgade og bliver til ét stort smil, da døren i en stor villa, hvor der står 'Seebach' på postkassen, åbner sig.

Familien er alt
- Det giver lidt sig selv, at det er min mor, jeg er på vej ind til, siger Rasmus Seebach.

Selvom hans mor ikke medvirker i musikvideoen, støtter hun sin søn i hans karriere.

Engelsk band er fans af Rasmus Seebach

Og ifølge sangeren selv betyder det alt, at han får støtte fra familien, og at hans bror og søster gider at medvirke i hans musikvideo.

- Jeg synes, det er totalt fedt. Jeg ville aldrig nogensinde have det lige så godt med det, jeg laver, hvis min familie ikke også var glade og stolte over mig, siger Rasmus Seebach.

SE MUSIKVIDEOEN HER