Brøler skyld i Sade-aflysning

Den eksklusive sangerinde kommer alligevel ikke til Jyske Bank BOXEN i Herning

Sade - chanteusen vinker farvel til sine mange danske fans. (Foto: AP/Walter Bieri)
Sade - chanteusen vinker farvel til sine mange danske fans. (Foto: AP/Walter Bieri)

Der har altid været noget mystisk og gådefuldt over utilnærmelige Helen Folasade Adu - bedre kendt som Sade fra bandet af samme navn.

Madammen er ikke blevet nemmere at gennemskue, efter hun har aflyst sin annoncerede koncert søndag 20. november i Jyske Bank BOXEN i Herning.

For langt til Zagreb
I stedet spiller Sade i belgiske Antwerpen den aften, og det forklarer Flemming Schmidt fra koncertarrangøren LiveNation således:

- Det skyldes en ret kraftig menneskelig fejl af Sades europæiske booker. 22. november skal Sade optræde i Zagreb, og lastbilerne med hendes grej kan simpelthen ikke nå fra Herning til Zagreb i tide til koncerten dernede.

LÆS OGSÅ: KOMMENDE KONCERTER

Da Sade optrådte i København i maj i år, var billetterne ganske dyre, og Forum var ikke udsolgt. Vil man se den lyssky sangerinde dette efterår på turnéen med det succesfulde comebackalbum 'Soldier of Love', så kan hun opleves i blandt andet Polen, Finland og Tyskland. Og altså Belgien og Kroatien.

Showet i Forum var Sades første på dansk grund i hele 25 år.

Følg Ekstra Bladets musiksite - ekstrabladet.dk/musik - på Facebook

Hvis du trykker 'Like' på vores Facebook-side, vil du automatisk blive orienteret om nye artikler, anmeldelser, afstemninger, koncerter og konkurrencer...