Kæmpeflop af Laust Sonne

HITLISTENYT: Beskedne 164 har investeret i D-A-D-trommeslagerens diskofile solodebut

Laust Sonne - måske er disco alligevel slet ikke sagen? (Foto: Bo Nymann/Polfoto)
Laust Sonne - måske er disco alligevel slet ikke sagen? (Foto: Bo Nymann/Polfoto)

D-A-D behøver næppe være bange for, at Laust Sonne forlader gruppen. I hvert fald ikke på grund af trommeslagerens solokarriere.

LÆS OGSÅ: D-A-D LAMMETÆVEDE LARSEN I VALBY

Sonne har nemlig fået en knap så fantastisk start med 'Laust Sonne', som blot blev solgt sølle 164 gange i åbningsugen. Den nærmest diskofilt poppede plade markerer et gevaldigt stilskifte for københavneren, der udover rock med D-A-D tidligere har dyrket både jazz og glamrock.

Chili Peppers topper
Red Hot Chili Peppers er ny som nummer 1 med 'I'm With You', der fristede 2740 danskere. Albummet er også på 1. pladsen i Storbritannien, mens det indtager 2. pladsen i hjemlandet USA. Der er stadig billetter til de californiske veteraners koncert 14. oktober i Jyske Bank BOXEN i Herning.

LÆS OGSÅ: SEEBACH RUNDER 200.000

The Storm blæser ind som nummer 5, efter 955 købte 'Rebel Against Yourself'.

Waynes monstersalg
I USA scorer Lil Wayne et monstersalg med 'Tha Carter IV', der blev handlet ikke mindre end 964.000 gange gennem første uge, og rapperen er selvfølgelig på toppen af verdens mest eftertragtede salgsbarometer. Til sammenligning solgte han beskedne 399 eksemplarer i Danmark, og da Jay-Z og Kanye West var nummer 1 sidste måned afsatte duoens 'Watch the Throne' under halvdelen af Lil Wayne i åbningsugen.

LÆS OGSÅ: DIVA-DRØMME MED ADELE

På årsbasis er der dog langt op til Adele, som netop har rundet 10 millioner solgte styk '21' i verden. Sidste års internationale topsællert var Eminems 'Recovery', der 'blot' nåede 5,7 millioner.

Følg Ekstra Bladets musiksite - ekstrabladet.dk/musik - på Facebook

Hvis du trykker 'Like' på vores Facebook-side, vil du automatisk blive orienteret om nye artikler, anmeldelser, afstemninger og konkurrencer...