Her er Blachmans nye hadegruppe

Den aarhusianske vokal-gruppe Local Vocal hitter på nettet med deres 90'er-medley, der er set 1,4 mio. gange

Der bliver fjollet med bananer og sunget igennem i Vocal Locals YouTube-hit. (Billede fra videoen)
Der bliver fjollet med bananer og sunget igennem i Vocal Locals YouTube-hit. (Billede fra videoen)

LÆS OGSÅ: Hvis du ser denne video, bliver du crazy, baby!

Da a capella-gruppen Vocaloca deltog i X Factor, var Blachman mildest talt ikke imponeret over de overfriske, velduftende vokal-artister.

Nu er endnu en dansk vokalgruppe kommet i mediernes søgelys - og det er oven i købet en gruppe, hvis navn - Local Vocal - minder en hel del om Blachmans mareridt - Vocaloca.

Local Vocal hitter for tiden på YouTube med et syv minutter langt medley, hvor de tager 90'er klassikere som 'Sing Hallelujah', 'Scatman' og 'Dub-I-Dub' under kærlig behandling.

De overfriske vokalister har naturligvis hjemme i smilets by - Aarhus (tidligere kendt som Århus) - hvor den lokale avis Århus Stiftstidende har interviewet Jane Poulsen fra gruppen.

- Med 1.4 mio brugere på Youtube på halvanden måned for en dansk gruppe er det vist kun Aqua, der kan overgå dette, siger en stolt Jane Poulsen til avisen.

Efter den megen opmærksomhed på YouTube har et tysk skofirma tilbudt at finansiere den næste vidoe, og internationale vokalfestivaler har også rettet henvendelse for at få Jane og co. til at optræde.

Se videoen HER

Følg Ekstra Bladets musiksite - ekstrabladet.dk/musik - på Facebook

Hvis du trykker 'Like' på vores Facebook-side, vil du automatisk blive orienteret om nye artikler, anmeldelser, afstemninger, koncerter og konkurrencer...