Prins til Prince

Pop-prinsen på scenen var ikke den eneste prins til stede under søndagens funk-festival på Amager. En racerglad landmandsprins havde også fundet vej til 10-øren

Prins Joachim (nederst til venstre i billedet) var på pletten, da Prince søndag gav koncert på Amager. (Foto: Peter Anderson)
Prins Joachim (nederst til venstre i billedet) var på pletten, da Prince søndag gav koncert på Amager. (Foto: Peter Anderson)

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af søndagens koncert - Prince uden filter

LÆS OGSÅ: Reportage fra søndagens koncert - Maratonmanden Prince

Egentlig var prins Joachim rejst til hovedstaden for at deltage i det årlige racerløb Copenhagen Historic Grand Prix 2011. Men efter en søndag bag rattet, der gik over al forventning i forhold til lørdagens oktan-udskejelser, der bød på hele tre trafikuheld, var prinsen tilsyneladende i humør til at se sin musikalske 'navnebror' give den gas på Amager.

Joachim, der havde ignoreret opfordringen om at iklæde sig lilla tøj til koncerten, var at finde i det forreste VIP-område, hvor almindelige dødelige måtte punge ud med ekstra skejser for at få adgang til buffet, fadøl og bedre udsyn end på de billige rækker.

Efter 150 minutter på Amager var maratonmanden Prince ikke færdig med at optræde. Han annoncerede selv fra scenen, at han tog videre i byen. Nærmere bestemt Amager Bio, hvor han klokken 01.00 ville spille endnu en koncert.

Det vides ikke, om Joachim holdt ud til begge koncerter, men send os gerne et tip på 1224, hvis du ligger inde med information eller billeder.

Allerede i dag skal han spille i Ungarns hovedstad Budapest. 11. august er han tilbage i Skandinavien, hvor han giver koncert på Way Out West Festival i Göteborg.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Joachim eller kongehusets talsperson omkring prinsens koncertoplevelse.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

14,8 millioner kroner blev samlet ind på en time