Den dræbte kvinde var nøgen

Kvinden, der blev dræbt i dag efter fald fra tårn på Roskilde Festivalen, var nøgen

En anden pige blev ramt af et objekt, da den dræbte kvinde faldt. Hun er ifølge politiet kommet let til skade (Foto: Jakob Jørgensen)
En anden pige blev ramt af et objekt, da den dræbte kvinde faldt. Hun er ifølge politiet kommet let til skade (Foto: Jakob Jørgensen)

LÆS: Kvinde dræbt efter fald fra tårn

Den kvinde, der tidligere i dag blev dræbt, havde ifølge øjenvidner ikke tøj på, da hun faldt 26 meter ned fra svævebanetårnet. Flere beretter overfor ekstrabladet.dk, at hun allerede var nøgen, da hun blev lukket ind i elevatoren, der kører op til den såkaldte skybar i svævebanetårnet.

Kvinden, der beskrives som omkring 35 år, var gæst i skybaren i svævebanetårnet, hvor der er en udendørs terasse. Ifølge øjenvidner var kvinden hoppet nøgen ud på et sted, hvor man ikke må opholde sig, som var en træramme, der er monteret på tårnet, hvor der var et plastiknet. Her skulle pigen ifølge vidner have danset.

Arbejdes på højtryk
Politiet arbejder lige nu på højtryk for at finde ud af, hvad der er sket:

- Vi ved ikke, hvad der er sket, men det er vi ved at undersøge. Hun har været oppe i tårnet, og der er hun altså faldet ned, forklarer Carsten Andersen, kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi.

Kontakt politiet, hvis du ved noget
Politiet ved endnu ikke, hvem hun er, men mener, at hun er omkring 35 år. De opfordrer derfor folk, der har en mistanke om, hvem det kan være til at kontakte dem. De kan kontaktes på 114 eller 46351448. Samtidigt beder de om, at kvinder i aldersgruppen 35 år underretter deres forældre, om at de er okay. De opfordrer til, at man benytter sms'er for at belaste nettet mindst muligt.

Rettelse: Tidligere på dagen meldte politiet, at den dræbte kvinde var mellem 25 og 30 år. Efter nærmere undersøgelser har de rettet det til omkring 35 år.

VED DU NOGET? Tip ekstrabladet.dk - send en sms/mms til 1224 (alm. sms-takst) eller skriv til 1224@eb.dk