L.O.C. vil have Roskilde-logo tatoveret

Fem år i træk har rapperen L.O.C. stået på Orange Scene på Roskilde Festival. Nu skal det fejres

L.O.C. på Orange Scene i 2008. (Foto: Jens Panduro)
L.O.C. på Orange Scene i 2008. (Foto: Jens Panduro)

LÆS OGSÅ: Dagens Roskilde-babe: Jeg er single og vil have mænd med tusser

Når L.O.C. på søndag indtager Orange Scene på årets Roskilde Festival, er det femte år i træk, at han får lov at optræde på festivalens mest eftertragtede spot.

Og det skal fejres. Derfor har rapperen med det borgerlige navn Liam O'Connor besluttet, at han vil have Roskilde Festivals logo tatoveret på armen.

- Jeg vil have deres logo tatoveret, og så skal jeg have sådan fire lodrette streger med en femte slået hen over, fortæller L.O.C. og illustrerer med den ene hånd, hvordan de fem streger skal tegnes.

På 'Hospital' med Kvamm
Først var der det år, hvor L.O.C. overraskede publikum foran Orange Scene. De var egentlig kommet for at høre Nephew. Men pludselig kom han på scenen og sang 'Hospital' sammen med Simon Kvamm.

- I dag er jeg så evigt taknemmelig for, at jeg fik lov at få den oplevelse. Vi havde kun øvet det nummer tre gange, fortæller L.O.C om sine første skridt på Orange Scene. De blev taget i 2007.

Året efter spillede rapperen selv på Roskildes største scene - en optræden som anmelderne hyldede.

I 2009, hvor den svenske rapper Petter åbnede Orange Scene, blev L.O.C. spurgt, om han ville synge med på et omkvæd i et remix - en opgave han selvfølgelig takkede ja til.

Året efter skulle Nephew igen spille på Orange.

Fem år i streg
L.O.C. havde allerede lavet en aftale om, at han skulle gæsteoptræde hos den amerikanske rapper Tech N9ne, der skulle spille på Odeon samtidig med Nephew.

Og i øvrigt var han og forsanger Simon Kvamm enige om, at den oplevelse, de havde haft i 2007, simpelthen ikke kunne gentages.

Men pludselig skiftede Simon Kvamm mening.

Og det endte med, at L.O.C. efter at have optrådt med Tech N9ne tog en spurt af dimensioner fra Odeon til Orange Scene.

- Jeg nåede op til scenen 15 sekunder før, jeg skulle ind. Det var ret vildt, fortæller L.O.C., der fik en helt vanvittig modtagelse af de mange Roskilde-gæster, der ikke havde regnet med at se ham.

I år er det så igen hans tur til at være et af hovednavnene på Orange - en oplevelse der er så stor, at den skal printes med blæk på hans krop.

- Selv når jeg sidder som en gammel mand med Alzheimers, vil jeg kunne kigge på min arm og tænke på de fem år i streg, hvor jeg fik lov at optræde på Danmarks største scene, siger han.

L.O.C. optræder søndag aften klokken 19.30.

0 kommentarer
Vis kommentarer