Dansk skandaleband i metal-himlen

Det danske metalband PitchBlack, som er mest kendt for at få et album bandlyst i Tyskland, skal spille på verdens største metal-festival

Danske PitchBlack gav den gas på Copenhell, og det har udløst en billet til Download Festival 2012. (Foto: Johnny Frederiksen)
Danske PitchBlack gav den gas på Copenhell, og det har udløst en billet til Download Festival 2012. (Foto: Johnny Frederiksen)

Ved den netop overståede metalfest Copenhell i København var der ekstra meget på spil for syv bands, der kæmpede om en plads på næste års Download-festival, som hvert år besøges af 120.000 mennesker.

Et panel af branchepersoner fra ind- og udland så dem an, og valget faldt til sidst på PitchBlack, som tidligere har været omtalt her på sitet, da de blev bandlyst i Tyskland på grund af et - i nogles øjne - skandaløst pladecover.

Bundsolidt
'PitchBlack leverede med deres energiske sceneshow og brutale energi en bundsolid professionel koncert på Copenhell 2011, og der er ingen tvivl om, at de vil levere varen i England', lyder det i en pressemeddelelse fra Copenhells chef Jeppe Nissen.

Det er ikke overraskende et par glade drenge, som nu kan begynde at forberede deres show i England næste sommer.

Vil gøre det bedre
- Vi har knoklet for at nå hertil. Vi gjorde, hvad vi kunne for at skrue et godt show sammen, vi blev belønnet og nu vil vi gøre det endnu bedre i England, siger bandets forsanger, Daniel Fonseca, til ekstrabladet.dk.

- Det her bliver det største i vores karriere. Eller i hvert fald starten på det. Vi skal spille med vores yndlingsbands. Jeg kan slet ikke beskrive, hvor stort det er, akkompagnerer trommeslager Dennis Schou.

1 af 2 En død mand der ligger med en plastikpose om hovedet, tortureret og smurt ind i blod. Den slags går ikke på et pladecover i Tyskland. (Foto: Johnny Frederiksen)
2 af 2 Danske PitchBlack gav den gas på Copenhell, og det har udløst en billet til Download Festival 2012. (Foto: Johnny Frederiksen)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Musik
Seneste i Musik
Hent flere

Thomas Treo skamhører

1.Six Organs of Admittance: 'Companion Rises' (Drag City-album/Ude 21. februar)
2.Jonathan Wilson: 'Dixie Blur' (Bella Union-album/Ude 6. marts)
3.Jackie Lynn: 'Jacqueline' (Drag City-album/Ude 10. april)

Rune Melchior Sjørvad skamhører

1.American Football: 'Year One Demos' (Polyvinyl-ep/Ude nu)
2.Sondre Lerche: 'Britney' (PLZ-ep/Ude nu)
3.Beck: 'Hyperspace' (Capitol-album/Ude nu)
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere