Godt humør i Roskilde: Jubel over godt vejr

I Roskilde savner de ikke smatten, men jubler over udsigt til sol under festivalen

Sol og musik - Roskilde, når det er bedst. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Sol og musik - Roskilde, når det er bedst. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

Der bliver jublet i telefonen, da Ekstra Bladet fortæller Roskilde Festivals talskvinde, Christina Bilde, at vejret under festivalen bliver varmt, solrigt, og at regnen holder sig væk. Hun er ikke et sekund i tvivl om, at vejret spiller en afgørende rolle for både billetsalget og stemningen.

LÆS OGSÅ: Roskilde-klar? - Husk solcreme og badetøj

- Vi ved, at vejret betyder noget. Hvis der har været udsolgt, og hvis vejret har været godt året før, så tager folk det med i overvejelserne.

Og der har jo været fantastisk vejr de sidste par år, siger Christina Bilde, som glæder sig over, at billetterne er blevet revet væk.

Bedre vandforsyning
Men det varme vejr og en udsolgt festival har tidligere vist, at slappe og dehydrerede festivalgæster kæmper sig igennem timelange køer ved vandposterne for at få stillet tørsten. Sådan bliver det ikke i år, forsikrer talskvinden.

- Det er vigtigt, at folk ikke dehydrerer. Sidste år satte vi en ekstra vandpost op, og i år har vi fået en ekstra vandledning, som gør vandtrykket bedre, siger hun og pointerer, at øl helst ikke skal erstattes med vand. StineT.

1 af 2 Talskvinde Christina Bilde glæder sig over udsigten til hver en solstråle. (Foto: Thomas Lekfeldt)
2 af 2 Sol og musik - Roskilde, når det er bedst. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
0 kommentarer
Vis kommentarer