Her er de gratis Sankt Hans-koncerter

I aften kan du komme til koncert med Pernille Rosendahl, Rasmus Nøhr og Zididada uden at skulle have pungen op ad lommen

Rasmus Nøhr spiller op til hekseafbrænding på Vesterbro i København. (Foto: Kristian Linnemann)
Rasmus Nøhr spiller op til hekseafbrænding på Vesterbro i København. (Foto: Kristian Linnemann)

Sankt Hans-aften kan man som bekendt se en pap-heks blive futtet af på et bål af brændbart affald, men aftenen kan også udnyttes til at få hørt noget dansk musik ganske gratis.

Over hele landet optræder nemlig kendte musikere til de store bålfester, og de fleste steder er der gratis entré.

I København kan man blandt andet fejre Sankt Hans i Enghave Parken på Vesterbro.

Talen holdes af Johanne Schmidt-Nielsen fra Enhedslisten, mens den musikalske underholdning leveres af Rasmus Nøhr. Arrangementet begynder klokken 18.00.

To gange Lund Madsen
I Nyhavn er DR-programmet Aftenshowet igen i år vært ved en gratis bålfest.

Her holder brødrene Lund Madsen båltalen, mens den musikalske scene får besøg af mor og datter Alberte og Josefine Winding samt parret Pernille Rosendahl og Johan Wohlert – bedre kendt som The Storm.

Alle er velkomne, og der vil være mulighed for at købe varme pølser og kolde øl i boderne rundt om Aftenshowets studie i Nyhavn – Havnegade 50.

På Fyn skal man en tur til Engen ved Fruens Bøge, hvis man vil høre lidt gratis musik. Underholdningen tæller blandt andet Blues Brothers Souvenir Show og Zididada.

Studenterfest til den lyse morgen
I Aarhus er der gang i en enorm studenterfest, der er åben for alle.

Sankt Hans-festen foregår i Universitetsparken og afholdes af kollegierne i Universitetsparken og Kollegianerrådet . Festen begynder klokken 18.00 og varer til den lyse morgen. Og der er livebands, dj’s og intet mindre end tre barer til at slukke folks tørst.

Har du kendskab til andre gratis Sankt Hans-arrangementer, så skriv meget gerne i kommentarfeltet nedenfor denne artikel…

0 kommentarer
Vis kommentarer