James Blunt: Derfor elsker jeg Danmark

James Blunt er næppe rejst ud af landet, før han kommer igen. Sangeren er nemlig vild med Danmark

James Blunt er fast inventar på den danske koncertkalender. (Foto: AP)
James Blunt er fast inventar på den danske koncertkalender. (Foto: AP)

En, to, tre gange på et år besøger den britiske singer-songwriter James Blunt Danmark for at give koncert. Og det er ikke helt tilfældigt. Blunt elsker nemlig danskerne lige så meget, som danskerne elsker ham.

- Folk i Danmark ser ud til at kunne lide de plader og sange, jeg laver, så jeg kommer tilbage til oktober. Jeg føler mig meget heldig, fordi folk kan lide sangene. Det er det vigtigste for mig, og jeg er glad for at blive inviteret tilbage, fortæller sangeren, der er helt vild med sit danske publikum.

- Jeg har spillet i Danmark nogle gange nu, og atmosfæren her har altid været fantastisk. Publikum giver virkelig meget af sig selv, og det har jeg brug for, ellers kunne jeg lige så godt stå i et øvelokale.

Det smukke land
James Blunt er i det hele taget meget betaget af København, Danmark og danskerne. Ud over at stjernen gerne vil tage på ferie i det 'smukke land', er han også ret vild med danskernes væremåde og vaner.

- Jeg kan godt lide, at danskerne går så meget op i at cykle og i at passe på miljøet, fortæller James Blunt og fortsætter:

- Jeg har arbejdet meget med danskere før, på mange måder. Danskere har logisk sans, I bekymrer jer om andre og om verden omkring jer, og det kan jeg godt lide, siger sangeren.

James Blunt gav torsdag koncert ved Rosenborg Slot, men vender til oktober tilbage med to optrædener: Den 3. oktober i Aalborg Kultur- og Kongrescenter og den 4. oktober på Stadium Arena Fyn.

0 kommentarer
Vis kommentarer