Foo Fighters-koncert uden havenisser

Dave Grohl og co., der i morgen gæster København, sætter helt nye standarder med hensyn til absurde krav. Hele 52 sider med specifikationer er sendt til koncertarrangørerne

Grohls lystige svende gæster i morgen København. (Foto: AP)
Grohls lystige svende gæster i morgen København. (Foto: AP)

LÆS OGSÅ: Dvd-anmeldelse - Lang fra Foo Fighters

LÆS OGSÅ: Album-anmeldelse - Foo Fighters genfinder fighterånden

Det hører efterhånden med til ethvert rock- eller popband med respekt for sig selv, at de skal sende en lang liste med bizarre krav om ensfarvede M&M's eller specielle oste dyrkede af etbenede munke i måneskin til spillestederne.

Foo Fighters hører til den kategori af rockbands, der ikke tager sig selv vanvittigt højtideligt, og i den nyligt udsendte dokumentarfilm Foo Fighters: 'Back and Forth' bliver trommeslager Taylor Hawkins spurgt, hvad bandet kræver, når de er på turné, hvortil han svarer: instrumenter!

Nej tak til lyssværd
Med Foo Fighters' fjollede attitude in mente er det ikke svært at forstå, at de derfor har valgt at udsende en liste med krav, der blandt andet udspecificerer, at man ikke må medbringe lyssværd og havenisser til koncerten.

En del af den 52 sider lange liste er ret almindelige og fornuftige krav om, at der skal være koldt vand i køleskabet, og at drengene foretrækker økologisk salat, men også godt kan spise en burger. Men herefter kører det helt af sporet med krav om dåser med 'Tiger Blood' og udspecifisering madens farver samt en guide til, hvordan man kan farve sin mad.

Se 15 sider fra Foo Fighters' 'Production Rider' HER

Koncerten med Foo Fighters på Refshaleøen er ikke udsolgt. Billetter kan købes via www.billetnet.dk

1 af 2 Grohl kræver enorme mængder tyggegummi. (Foto: AP)
2 af 2 Grohls lystige svende gæster i morgen København. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer