Jon Bon Jovi til Horsens på krykker

Den amerikanske rockstjerne kom til skade under fredagens koncert i Helsinki. Dagens koncert i Horsens gennemføres

Jon Bon Jovi kommer måske til at støtte sig lidt mere end sædvanligt til sit mikrofonstativ, når han i aften giver koncert i Horsens. (Foto: Stella)
Jon Bon Jovi kommer måske til at støtte sig lidt mere end sædvanligt til sit mikrofonstativ, når han i aften giver koncert i Horsens. (Foto: Stella)

LÆS OGSÅ: Jon Bon Jovi: - I skylder mig vist en øl!

LÆS OGSÅ: Jon Bon Jovi: - Jeg er rockens Tom Cruise

I dag giver Bon Jovi koncert i Casa Arena i Horsens foran 30.000 forventningsfulde fans, men det bliver sandsynligvis en lidt mindre sprælsk og dansende frontmand, de danske fans kommer til at opleve.

Under fredagens koncert i silende regn på Olympic Stadion i Helsinki i Finland pådrog bandets 49-årige frontmand Jon Bon Jovi sig nemlig en knæskade, der har medført, at han nu må bevæge sig rundt på krykker. Det skriver US Magazine.

Episoden indtraf cirka en time inde i den tre timer lange koncert, der dog blev gennemført som planlagt.

Informationerne om episoden er sparsomme, men på Bon Jovis Facebook-side, der følges af næsten 13 millioner fans, fremgår det, at der er tale om en forstuvning af knæet.

Fortsætter ufortrødent
Bekymrede fans beroliges dog med, at de planlagte koncerter vil blive gennemført.

- Fans har ingen grund til at bekymre sig. Jons helbred er fint, og fremtidige shows vil blive gennemført som planlagt, står der på Facebook-siden.

Med sig på sin europæiske turné medbringer Bon Jovi det danske band The Breakers.

Koncerten i Casa Arena i Horsens har længe haft status af 'udsolgt'.

Forleden blev der imidlertid udbudt cirka 200 billetter til salg via billetlugen.dk. I skrivende stund er der stadig få af disse ekstrabilletter til salg.

0 kommentarer
Vis kommentarer