Smuglyt til Sarahs single her

X Factor-Sarah smider første single på gaden den 17. juni, men allerede nu kan du få en forsmag og et fingerpeg om, hvilken musikalsk retning den unge sangerinde har valgt

Sarah løfter i dag lidt af sløret for sin kommende musik. (Foto: Kenneth Meyer)
Sarah løfter i dag lidt af sløret for sin kommende musik. (Foto: Kenneth Meyer)

LÆS OGSÅ: X Factor-Sarah: - Jeg skal giftes

15-årig Sarah har fra starten været bannerfører for unge, der tør stå ved, hvem de er. Og det såmænd også beskeden til lytteren på hendes debutsingle 'Okay', som udkommer 17. juni.

- Der er alt for mange piger, der ligner hinanden, fordi de vil følge en eller anden stil. Det, synes jeg, er synd, for man gør sig selv til noget, man ikke er. Fra min synsvinkel betyder det alt at være sig selv, konstaterer Sarah og siger om singlen:

- Det er dejligt, at det første nummer sidder i skabet. Og det er fuldstændig uvirkeligt, at jeg er ved at få min drøm opfyldt.

Siden sin sejr i 2011-udgaven af X Factor har Sarah pustet ud og koncentreret sig om at gøre niende klasse færdig.

I den rockede afdeling
Men i de ledige timer har hun indspillet singlen, som er produceret af Rune Braager og skrevet af norske Berent Philip og danske Sara West.

- Det er som udgangspunkt et godt popnummer, som jeg så trækker lidt i den rockede retning, afslører Sarah.

Hør lidt af sangen HER

Til singlen hører også Sarahs første musikvideo, som får premiere 24. juni.

I øjeblikket dedikerer Sarah sin tid til eksamener, og først derefter går hun i studiet for at arbejde videre med sit debutalbum i samarbejde med blandt andre Cutfather.

0 kommentarer
Vis kommentarer