Bon Jovi-guitarist klar til Horsens

Danskerne får efter al sandsynlighed hele Bon Jovi at se til koncerten om knap to uger

Richie Sambora er færdig på afvænningskllinikken og genforenes i dag med Bon Jovi på Europa-turneen. (Foto: Getty)
Richie Sambora er færdig på afvænningskllinikken og genforenes i dag med Bon Jovi på Europa-turneen. (Foto: Getty)

LÆS OGSÅ: Bon Jovi-guitarist klar til HorsensSelvom Jon Bon Jovi for mange er det vigtigste medlem i rockbandet Bon Jovi, vil det nok glæde mange danske fans, at guitaristen Richie Sambora alligevel efter al sandsynlighed er at se til den snarlige koncert.

Richie Sambora er nemlig kommet ud af afvænning og er på vej til Europa for at tilslutte sig bandets tour. Ifølge nyhedssiden Wenn er Richie Sambora på vej i et jetfly og møder bandet i Kroatien til en koncert allerede i aften.

Derfor kan danskerne nu glæde sig over et fuldt bemandet Bon Jovi og en masse svedige guitarriffs til koncerten i CASA Arena i Horsens 19. juni.

Skilsmisse og død
Rockmusikeren tog på afvænning i Los Angeles i april for at blive behandlet for sin alkoholisme - cirka to måneder inden den danske koncert - og der var derfor tvivl om, hvorvidt Richie Sambora ville være til stede.

Da han gik på afvænning, måtte guitaristen også droppe mere end en måneds koncerter, men nu er han tilbage og klar til at fyre guitarsoloer af til numre som 'Livin' On a Prayer', 'Keep the Faith' og 'Always'.

Richie Sambora var også på afvænning to gange i 2007, hvor han skulle komme sig over skilsmissen fra skuespillerinden Heather Locklear og sin fars død.

0 kommentarer
Vis kommentarer