Kashmir-sanger overvældet af Orange Scene

Kasper Eistrups første gang på Orange Scene var så intens, at han bagefter ikke kunne huske, hvordan det var

Kasper Eistrup fik nærmest blackout efter Kashmirs optræden på Orange Scene. (Foto: Mogens Flindt).
Kasper Eistrup fik nærmest blackout efter Kashmirs optræden på Orange Scene. (Foto: Mogens Flindt).

LÆS OGSÅ: Her er din musiksommer

- Det var så overvældende en oplevelse, at jeg bagefter nærmest ikke kunne huske, hvad jeg havde været vidne til. Det er meget intenst at stå deroppe, fortæller Kashmir-forsanger Kasper Eistrup om bandets første optræden på Orange Scene.

LÆS OGSÅ: Spændte jyder åbner Orange Scene

Kashmir har en del festivaloptrædener både foran og bag sig, men selvom rockgruppens forsanger indrømmer, at første gang på Roskilde Festivals største scene var en stor mundfuld, brugte han sin erfaring, da gruppen sidste år optrådte for anden gang.

- Jeg havde besluttet at være til stede og nyde det. Det betød faktisk, at jeg kunne absorbere at stå foran 65.000 mennesker, eller hvor mange der nu var, og have det sjovt og afslappet med det, fortæller Kasper Eistrup og fortsætter:

- Jeg havde ondt i kroppen i fem dage efter, fordi jeg løb så meget rundt på scenen, men det var sgu fedt.

Kato fik en sodavand
Selv er Kashmir, måske uden at vide det, skyld i dj'en Katos fedeste festivaloplevelse. Da Kato var omkring 12 år gammel, så han bandet optræde på Thy Festival, og storebroderen arrangerede, at han kom ind og mødte bandet.

- Jeg fik en appelsinsodavand af dem, og de lærte mig, hvordan jeg kunne spille akkorderne til en af deres sange. Det var nok den vildeste oplevelse, jeg nogensinde har haft, fortæller Kato, der ligesom Kashmir optræder på årets Grøn Koncert.

- Jeg har altid været Kashmir-fan, så dem kommer jeg til at skulle se på hver eneste Grøn Koncert i år, slutter dj'en.

Kashmir og Kato er begge blandt navnene, når dette års grønne koncert-karavane ruller ud i sommerlandet fra den 14. til den 24. juli.

0 kommentarer
Vis kommentarer